jannowitz 19.12.05, 10:45 Mam pytanko czy Ktoś z Was wie gdzie w Warszawie kupię zestaw do sushi. Zamierzam zrobić romantyczna kolacyjkę i widziałam w internecie różne fajne zestawiki,ale ma ona być jutro stąd moje pytanie Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: zestaw do sushi 19.12.05, 10:46 poszukaj w marketach, np. w tesco i Auchanie można nabyć produkty Blue Dragona, łącznie z matą, z których sporządzisz stosowny zestawik Odpowiedz Link Zgłoś
gingers73 Re: zestaw do sushi 19.12.05, 10:47 Galeria Centrum Sklepy na świętokrzyskiej niedaleko marszałkowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: zestaw do sushi 19.12.05, 10:51 zestaw? tzn naczynia czy .. mata, pałeczki, algi? Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: zestaw do sushi 19.12.05, 11:11 bywają takie zestawy po troszeczku wszystkiego, łącznie z matą: np takie: decare.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=653&category_id=241&op tion=com_virtuemart&Itemid=79 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kikk Re: zestaw do sushi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 11:29 Nie wiem czy w Warszawie są markety "Piotr i Paweł"? Tam widziałam takie zestawy. Ryż, glony, chrzan, mata do zawijania. Odpowiedz Link Zgłoś
jannowitz Re: zestaw do sushi 19.12.05, 11:35 rzeczywiście wyraziłam się nieprecyzyjnie chodzilo mi o naczynia,maty pałeczki itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betsypetsy Re: zestaw do sushi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 17:08 a ja mam taki zestaw i nikomu nie dam :-))) Mam bo przywiozła mi rodzina z Australii, jest tam wszystko do przygotowania sushi oprócz ryby i warzyw oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: zestaw do sushi 19.12.05, 17:38 Dokładne, ilustrowane instrukcje - komuś się może przyda: sushi-master.com/usa/whatis/recipes.html Odpowiedz Link Zgłoś
jannowitz Re: zestaw do sushi 20.12.05, 09:29 Dzięki za wszelkie informacje, właśnie wczoraj kupiłam śliczy zestawik w sklepie na Świetokrzyskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś