Gość: Kuchcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 13:38 Widziałem takie u Greenawaya w "Kucharzu, jego..." jak leżało na stole. Ktoś wie jak to przyrządzić? ( Pancia sobie zażyczyła ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patyska Re: Świąteczne cacko! 19.12.05, 13:45 chodzi ci o kochanka zony zlodzieja? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuchcik Re: Świąteczne cacko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 13:54 Yhy... A najchętniej pomógł bym Tobie (zjadł do ostatniej okruszynki) robić piernik, sernik - cokolwiek; taaaka jesteś miła! Odpowiedz Link Zgłoś
patyska Re: Świąteczne cacko! 19.12.05, 13:56 hmmm... sugerujesz, ze jestem niemila. to bardzo mi przykro, nie chcialam, zeby tak wyszlo. chcialam, zeby wyszlo dowcipnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuchcik Re: Świąteczne cacko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 14:04 Przenigdy!, bym tak o Tobie - gorzko nie pomyślał! Ja też chciałem aby wyszło słodko a tu masz babo placek! Eh, samo życie... Nic się nie martw - jest nas dwoje więc nawarzone piwo rozlewamy do kufelków i zderzamy się " Na Zdrowie", OK? Odpowiedz Link Zgłoś
patyska Re: Świąteczne cacko! 19.12.05, 14:06 aaaa! znaczy sie mam paranoje ;) no to zdrowko! ale za pozwoleniem nie piwkiem rozlanym jeno o wielkiej mocy i wielkiego smaku nalewka sliwkowa mojego taty ;))) jak wydebie przepis na to cudo to sie podziele - wbrew pozorom temat na forum kuchnia, bo podlane nia miesko moze nabrac walorow niezwyklych. nie tylko zywe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuchcik Re: Świąteczne cacko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 14:20 Aż się zatoczyłem z radości! Piwa używam ledwie co a tu akurat się dobrze komponowało więc z ochotką wielką przystaję; oczy ze zdumienia przecieram; jaki piękny Kwiat w Kuchni!?!... A nalewki, czy to śliwkowa, wiśniowa, gruszkowa są mi nader bliskie. Koniec Roku tuż a już, więc ja sobie życzę takiego poczucia humoru jak ma Waćpanna! Odpowiedz Link Zgłoś
patyska Re: Świąteczne cacko! 19.12.05, 14:37 my tu sobie gadu gadu, a przpisu jak nie ma tak nie ma... (na cacko ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuchcik Re: Świąteczne cacko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 15:10 Nieee? A Przepis na dobry humor? Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.g21 Re: Świąteczne cacko! 19.12.05, 16:14 pogadaliście sobie...nie ma co,sympatycznie i dowcipnie było,ale nadal nie wiem o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś