Dodaj do ulubionych

Świąteczne cacko!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 13:38
Widziałem takie u Greenawaya w "Kucharzu, jego..." jak leżało na stole.
Ktoś wie jak to przyrządzić? ( Pancia sobie zażyczyła )
Obserwuj wątek
    • patyska Re: Świąteczne cacko! 19.12.05, 13:45
      chodzi ci o kochanka zony zlodzieja? ;DDD
      • Gość: Kuchcik Re: Świąteczne cacko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 13:54
        Yhy... A najchętniej pomógł bym Tobie (zjadł do ostatniej okruszynki) robić
        piernik, sernik - cokolwiek; taaaka jesteś miła!
        • patyska Re: Świąteczne cacko! 19.12.05, 13:56
          hmmm... sugerujesz, ze jestem niemila. to bardzo mi przykro, nie chcialam, zeby tak wyszlo. chcialam,
          zeby wyszlo dowcipnie ;)
          • Gość: Kuchcik Re: Świąteczne cacko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 14:04
            Przenigdy!, bym tak o Tobie - gorzko nie pomyślał! Ja też chciałem aby wyszło
            słodko a tu masz babo placek! Eh, samo życie...
            Nic się nie martw - jest nas dwoje więc nawarzone piwo rozlewamy do kufelków i
            zderzamy się " Na Zdrowie", OK?
            • patyska Re: Świąteczne cacko! 19.12.05, 14:06
              aaaa! znaczy sie mam paranoje ;) no to zdrowko! ale za pozwoleniem nie piwkiem rozlanym jeno o
              wielkiej mocy i wielkiego smaku nalewka sliwkowa mojego taty ;))) jak wydebie przepis na to cudo to sie
              podziele - wbrew pozorom temat na forum kuchnia, bo podlane nia miesko moze nabrac walorow
              niezwyklych. nie tylko zywe ;)
              • Gość: Kuchcik Re: Świąteczne cacko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 14:20
                Aż się zatoczyłem z radości! Piwa używam ledwie co a tu akurat się dobrze
                komponowało więc z ochotką wielką przystaję; oczy ze zdumienia przecieram; jaki
                piękny Kwiat w Kuchni!?!...
                A nalewki, czy to śliwkowa, wiśniowa, gruszkowa są mi nader bliskie.
                Koniec Roku tuż a już, więc ja sobie życzę takiego poczucia humoru jak ma
                Waćpanna!
                • patyska Re: Świąteczne cacko! 19.12.05, 14:37
                  my tu sobie gadu gadu, a przpisu jak nie ma tak nie ma... (na cacko ;))
                  • Gość: Kuchcik Re: Świąteczne cacko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 15:10
                    Nieee? A Przepis na dobry humor? Pa!
                    • sylwia.g21 Re: Świąteczne cacko! 19.12.05, 16:14
                      pogadaliście sobie...nie ma co,sympatycznie i dowcipnie było,ale nadal nie wiem
                      o co chodzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka