offca20 19.01.06, 00:31 Hey! Słuchajcie,czy ktos z Was moze wie, gdzie w Warszawie mozna kupic taki wynalazek, jak cukier wisniowy? Czy to naprawde jest takie dobre???:] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_katt Wyekstraktuj z wiśni 19.01.06, 00:40 Naprawde można. Rewelacja. <lol> A gdzie ty o tym cukrze niby słyszałaś? Gdzie to sprzedają regularnie? Zagramanicom jakomś? Odpowiedz Link Zgłoś
bunia_bunia Re: Wyekstraktuj z wiśni 19.01.06, 12:22 a juz myślałam ze jest takie "coś", ja pierwsze słysze bynejmniej we Wrocławiu nie widziałam a tym bardziej nie próbowałam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Buniu, w Wawie też 19.01.06, 12:47 sikorki nic o nim śpiewają. W każdym razie, nie pod moim oknem. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: CUKIER WIŚNIOWY? IP: *.access.telenet.be 19.01.06, 15:46 Nie wiem o cukrze wisniowym ale maz kupil kiedys zestaw cukrow smakowych irish cream , amaretto , praline i chocolate Niby ladnie pachna ale w kawie maja jakis dziwny posmak i nikt nie chce ich jesc . Podobnie moze byc z wisniowym jesli to taki wynalazek . Lepiej poslodzic sobie herbate lyzeczka dzememu /konfitury to nadaje bardzo dobry smak . a jak dostaniesz to napisz jaki jest ten cukier . Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Może komus 19.01.06, 16:13 o taki brązowy chodziło, taki pachnący jak toffi... Ale.. to się inaczej pisze. Zdaje się, "trzcinowy" czy jakos tak... ;D A z aromatyzowanych wynalazków widziałam w sklepie cynamonowy i migdałowy. Nieporozumienie lekkie imho. Odpowiedz Link Zgłoś