Gość: ola IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 12:40 proszę o przepis na takie ciasto albo podpowiedż z czym je łączyć ostatnio zrobiłam czekoladowo kawowe i dałam krem z pomarańczy myślałam że pasuje ale okazało sie niewypałem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: ciasto kawowe IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 14:40 nie wierzę że zadna z Was nie piekła nigdy ciasta kawowego . please ???//// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ciasto kawowe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 20:59 Ola ja nigdy nie pieklam kawowego,ale zwykla babke piaskowa lukruje lukrem z mawy neski cukru pudru i odrobiny wrzatku i ciasto pachnie kawa Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: ciasto kawowe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 21:52 Gość portalu: ola napisał(a): > proszę o przepis na takie ciasto albo podpowiedż z czym je łączyć ostatnio > zrobiłam czekoladowo kawowe i dałam krem z pomarańczy myślałam że pasuje ale > okazało sie niewypałem Witam Ja bym do takiego ciasta zrobiła krem migdałowy. Migdały sparzone i obrane ze skórki uprażyć na złoty kolor, następnie zetrzeć w maszynce do migdałów i dodać do masy kremowej. Z pozdr. - Maria Odpowiedz Link Zgłoś