bukfa 20.02.06, 03:39 Szukam pomyslow na wszelkie dania (danka?) koktailowo-imprezowe nie wymagajace talerzy. Takie co to je mozna prosto do buzi (tzw. "finger food") Z gory dziekuje za rady! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ampolion Re: Impreza bez talerzy 20.02.06, 04:20 "Finger food" nie oznacza "bez talerzy" lecz "bez sztućców", coś "jednokąskowego" jedzone za pomocą palców. Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: Impreza bez talerzy 20.02.06, 04:28 Sugestie z przepisami (ang.) www.answers.com/finger+food?gwp=11&ver=1.0.7.177&method=3 Odpowiedz Link Zgłoś
peeska Re: Impreza bez talerzy 21.02.06, 15:37 Dokładnie. Poza tym bez talerzyków to kiepski pomysł - nawet jesli to danka "na raz" do buzi. Odpowiedz Link Zgłoś
yuka66 Re: Impreza bez talerzy 21.02.06, 15:43 Wedlug mnie finger food mozna podac bez talerzy, wystarcza grubsze serwetki, ktore goscie trzymaja "pod" jak talerz. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Impreza bez talerzy 21.02.06, 15:53 Wygodne dla obslugi, dla gosci nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Impreza bez talerzy 21.02.06, 16:14 Serwetki sprawdza sie tylko w przypadku fingerfoodu jednokąskowego. Tzn - nic do gryzienia, najwieksze porcje wielkosci pomidorka koktajlowego. Co oznacza dosc dużo dziubdziającej pracy dla Ciebie (wyobraz sobie faszerowanie takiego pomidorka...). Milion przepisow tu: www.google.pl/search?hl=pl&q=fingerfood+recipe&lr= Ale moze choc papierowe (ekologiczne) talerzyki? Bo inaczej bedziesz miala zrujnowana podloge. Odpowiedz Link Zgłoś
p.galli Re: Impreza bez talerzy 21.02.06, 17:13 a moze zamiast talezy dac jakies wydrazone owoce?:) nie wiem wydrazony arbuz (tylko nie wiem czy do dostania) albo cos w tym stylu?:) Odpowiedz Link Zgłoś