Gość: yoosta IP: *.net.euron.pl 04.03.06, 12:29 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yoosta Re: Filet z kurczaka IP: *.net.euron.pl 04.03.06, 12:34 no i za szybko enter ... Pomozcie mi :) Moj mezczyzna zazyczyl sobie dzisiaj na obiad piers z kurczaka na slodko, najchetniej w miodzie i do tego ryz . Kompletnie nie wiem jak sie za cos takiego zabrac :( Aa i jeszcze jedno, powinien byc tez z tego jakis sos, bo kochanie niestety nie lubi "suchego" ryzu. Jesli macie jakis pomysl to napiszcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Filet z kurczaka 04.03.06, 12:55 www.gotowanie.v9.pl/kurczak_z_patelni/gotowany_kurczak_po_hawajsku.html nie wiem czy to dobre ale zdjęcie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f pokrój w paski, zamarynuj w sosie sojowym, cytryni 04.03.06, 13:07 e. Po 2 godzinach smaż mocno. Odłóż a to co na patelni zostało podlej piwem albo winem, albo bulionem, dodaj miod, sok i sos sojowy i odparowuj.. albo przyspiesz dodajac małą łyżeczkę maki ziemniaczanej. I już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoosta Re: pokrój w paski, zamarynuj w sosie sojowym, cy IP: *.net.euron.pl 04.03.06, 13:22 wlasnie sie marynuja. Dzieki za pomoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś