Gość: miła IP: *.chello.pl 05.03.06, 11:21 kto zna jakieś linki, gdzie można wziąć udział konkursach kulinarnych. Bardzo proszę o te linki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Konkursy kulinarne IP: *.chello.pl 05.03.06, 11:25 no właśnie gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re:Cyklicznie na Onecie. 05.03.06, 11:31 mojegotowanie.onet.pl/index.html i do przejrzenia na googlu. Zaznaczam, że nie przeglądałem: tnij.org/bsp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tusia do ba_nita IP: *.chello.pl 05.03.06, 11:51 Też jestem zainteresowana. w moim gotowaniu - nie ma żadnych konkursów. Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: Ja co prawda jestem ślepy ale przyjrzyj się 05.03.06, 11:56 dokładnie podanej stronie. Po prawej masz od góry w słupkach następujące ramki: bizz ciekawostki serwisy tematyczne na pomarańczowym tle i KONKURSY - w tej chwili dwa: Tajemnice sera i kuchnia wegetariańska. Po za tym jeśli założysz książkę na tej stronie rónież możesz wygrać za aktywność w danym miesiącu książkę Kuronia. Warto patrzeć a nie oglądać.))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga do ba_nity IP: *.chello.pl 05.03.06, 13:25 ba_nita - Ty jesteś wszechstronna osobą - podaj jeszcze jakieś namiary na konkursy internetowe. Pissssssssss bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: Konkursy kulinarne 05.03.06, 14:25 Gość portalu: miła napisał(a): > kto zna jakieś linki, gdzie można wziąć udział konkursach kulinarnych. > Bardzo proszę o te linki. W pierwszym poście podałem jako drugi wynik wyszukiwania w googlu. Ale sorki - nie mam aż tyle cżasu aby podane przez tę wyszukiwarkę adresy weryfikować pod kątem aktualnych konkursów. Trzeba sobie na niego kliknąć a potem przejrzeć podane wyniki wyszukiwania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipka Re: Konkursy kulinarne IP: *.chello.pl 05.03.06, 20:07 poszukaj, podaj plissss. Odpowiedz Link Zgłoś