Gość: kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 12:27 ten dodatek do czwartkowej wyborczej jest strasznie lichy!!!!! Mogliby sie postarać!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: betsypetsy Re: może sie czepiam , ale....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 12:32 no właśnie ja wczoraj przespałam ten dodatek i żałuję ale skoro nie ma czego to dobrze, a co tam w ogole jest (to tak zebym wiedziała co straciłam:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_l_b_i_n_k_a Re: może sie czepiam , ale....... 17.03.06, 12:35 Kilka przepisów z dodadtku jest na jest na stronie Winiar www.winiary.pl Odpowiedz Link Zgłoś
madzik78 Re: może sie czepiam , ale....... 17.03.06, 13:37 madzik78@gazeta.pl ttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;107/st/20040524/n/Matti/dt/6/k/3979/age.png Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bilala Re: może sie czepiam , ale....... IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.03.06, 14:14 Ten dodatek wygląda raczej na jakąś reklamówkę, niż na solidną książkę kucharską. Na okładce jest żurek (albo może biały barszcz), w którym pływają listki bazylii - słyszał kto kiedy o bazylii w tego rodzaju zupach? Numer 1 nosi tutuł "U babci", a tam spotykamy takie przepisy, jak zupa aksamitna z kukurydzą i pierogi z soczewicą. Może to i dobre, nie wiem, ale jestem przekonana, że niewiele znalazłoby sie osób, które przypominaja sobie, że ich babcia takie coś gotowała. Odpowiedz Link Zgłoś