Gość: Nieswiadoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 22:46 Czy sa jogurty czekoladowe?Nie spotkalam sie z takimi hmm serki desery tak..ale jogurt nie a moze sie myle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Margo Re: Jogurt!!!!!! IP: *.chello.pl 06.04.06, 22:56 Czekoladowy byłby chyba nie dobry, bo jogurt z natury jest kwaśny. Chyba nie pasuje smak kakao do kwaśnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Jogurt!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 14:24 Gość portalu: Margo napisał(a): > Czekoladowy byłby chyba nie dobry, bo jogurt z natury jest kwaśny. Chyba nie > pasuje smak kakao do kwaśnego. to pewnie zalezy od osoby ale mnie np. takie polaczenie odpowiada. mozesz sprawdzic sama dodajac kakao do jogurtu naturalnego. pycha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wełniak Re: Jogurt!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 23:17 hm :Pmoże nawet dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Jogurt!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 23:24 Są , ale nie u nas- danon robi takie na słowacji!! Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Jogurt!!!!!! 07.04.06, 11:41 Ja kupuje czasem orzechowy: nie myslac o swinstwach, ktore zawiera. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonekn Re: Jogurt!!!!!! 07.04.06, 14:48 a ja jadlam karmelowy... nie byl najlepszy.. kwasny bueee Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Jogurt!!!!!! 07.04.06, 14:52 czekoladowego jeszcze nie spotkalam, capiucino owszem - wielka pomylka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogi Re: Jogurt!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 22:16 Jogurt czekoladowy to wielka pomylka.Jesli ktos sie zna to wie ze takie polaczenie nie ma miejsca bytu.Wszystkie czekolady nadaja sie do serkow nie kwasnych jogurtow.Chyba ze ktos zmiesza cos podobnego do czekaldy z czyms podobnym do jogurtu i nazwie JOGURTEM CZEKOLADOWYM. Odpowiedz Link Zgłoś