Gość: simonbeben IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:16 czy ktos może mi dać przepisy jake są w kinie? Oczywiście nie popcorn ale moze nachosy? wiem że są kupne w paczkach i w kinie ale własnej roboty to nie to samo. z góry dziekuje banan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ag.gu Re: jedzenie z kina 26.04.06, 13:06 nienawidzę jak ludzie jedzą w kinie.Zawsze chrupią,szeleszczą albo jeszcze coś. Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_l_b_i_n_k_a Re: jedzenie z kina 26.04.06, 13:09 ag.gu napisała: > nienawidzę jak ludzie jedzą w kinie.Zawsze chrupią,szeleszczą albo jeszcze coś. Co jeszcze???:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: Skutecznie mnie to odstręcza od multipleksów. 26.04.06, 13:39 To tak jakby w cukierni zrobiono stoisko z artykułami chemii gospodarczej i w czasie jedzenia deseru ktoś wypróbowywał odświeżacze do powietrza.)))Chociaż prawdopodobnie byłoby o wiele czyściej niż w kinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simonbeben jedzenie z kina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:26 Nie chodzi mi o jedenie w kinie ale tylko o te jedzenie. simon Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: jedzenie z kina 26.04.06, 14:42 TO jedzenie możesz zapewne wyprodukować z kaszki kukurydzianej i upiec w piekarniku na podobieństwo np. ciasteczek ale nie wiem czy warto się bawić, może lepiej kupić naczosy i zrobić różne sosy? Odpowiedz Link Zgłoś