Gość: armide IP: *.walecznych.net 31.05.06, 19:19 potrzebuje naczynia w ktorym moglabym piec kawalki kurczaka ale tak aby topiacy sie tluszcz nie mial potem kontaktu z miesem co mozecie mi polecic w miare taniego i latwo dostepnego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: naczynie 31.05.06, 19:25 Mialam cos takiego, ale stawianego na gaz. Dosc gleboka patelnia, na to "kratka" podobna do tej do ciast / kiedy stygna /, a wszystko przykryte szklana pokrywa. Cos w rodzaju grilla na gaz. Mysle ze podobnie mozesz zrobic w piekarniku: wstawic podobna "kratke" do formy. Tluszcz bedzie sciekal, ale nie wracal. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f masz to w domu pewnie...? Zwykłe naczynie żaro 31.05.06, 19:26 do pieczenia i kratka do grilla. Wstawiasz ktratke do naczynia, wszystko normalnie robisz jak do pieczenia, ale mieso lezy na kratce... ? może tak..? Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: :-))) o dubel:-) n/t 31.05.06, 19:36 Linn_linn i Jacku, ale Wam się to udało! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: naczynie 01.06.06, 03:18 Przyjrzyj sie tym obrazkom: tinyurl.com/q2lq3 Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_s1 Re: naczynie 01.06.06, 10:20 ja bym go upiekła w piekarniku na drucianym grilu,chyba że masz tylko blachę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armide Re: naczynie IP: *.walecznych.net 01.06.06, 12:58 do doroty: fajne sa te rzeczy gdzie moglabym kupic cos takiego widzials mzoe cso takiego w realu albo tesko? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_s1 Re: naczynie 01.06.06, 13:08 ten link nie był ode mnie ja sugerowałam piekarnik, Ampolion ci go podesłał ale on jest zza Oceanu. Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: naczynie 01.06.06, 13:25 Można tutaj: in2.pl/38 tutaj przez internet: in2.pl/39 Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f tydzien temu w KarejFurze po kilkanascie zloty 01.06.06, 13:28 bylo pelno roznych wymairow brytfanek z kratkami... Odpowiedz Link Zgłoś