Gość: Jolam IP: *.sggw.waw.pl 05.06.06, 18:41 Witam, W związku z prowadzonymi przeze mnie badaniami bardzo proszę o rozwiązanie ankiety znajdującej się pod adresem: koek.sggw.pl/ankieta/ wielkie dzięki jola m. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mysza Re: Miód badanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:20 ja też wypełniłam. pozdrowienia. Mysza Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: Miód badanie 06.06.06, 21:00 wedrowiec2 napisała: > Wypełniłam. Asia cześć !!! jak sie cieszę! ja też wypelniłem! Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Miód badanie 06.06.06, 22:09 Qbraq:))) Od stu lat nie spotkaliśmy się na żadnym forum. Miło Cię widzieć:) Jak roślinki przetrwały srogą zimę? Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: Miód badanie 07.06.06, 20:23 wedrowiec2 napisała: > Qbraq:))) > Od stu lat nie spotkaliśmy się na żadnym forum. Miło Cię widzieć:) Asia @ czeka pod drzwiami...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania.k Re: Miód badanie IP: *.chello.pl 05.06.06, 22:14 ja jednak sie przemoglam i tez wypelnilam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Miód badanie IP: *.bik2.pl 06.06.06, 09:51 a co to za strona koek.sggw.pl? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolam Re: Miód badanie IP: *.sggw.waw.pl 06.06.06, 10:01 Katedra Organizacji i Ekonomiki Konsumpcji Jak przejdziesz przez ankietę, to przekieruje Cię na stronę: koek.sggw.plpozdrawiam jola m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Miód badanie IP: *.bik2.pl 06.06.06, 11:45 To na SGGW prowadzi się badania nt. miodu? Myślałem że w tej szkole uczą się rolnicy. A swoją drogą rozwiązanie ankiety zajmuje pare długich minut.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotate Re: Miód badanie IP: *.chello.pl 07.06.06, 08:34 nie tylko rolnicy... hihihi... SGGW to taki tygiel różnych kierunków, baaaardzo róznych... Odpowiedz Link Zgłoś
evamarija Re: Miód badanie 06.06.06, 09:54 Ja padlam przy 2 pytaniu - nie wiem ile jemy miodu w kg, moze by tak w litrach po Bozemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolam Re: Miód badanie IP: *.sggw.waw.pl 06.06.06, 10:11 Na wszystkich etykietach, które przeglądałam ilość miodu wyrażona była w kilogramach, Może trochę ułatwi: www.graza.serwus.pl/kulinaria.htm według której łyżka miodu to 0,02 kg pozdrawiam jola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Miód badanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 22:11 Wypełniłem Pozdrawiam Andy Odpowiedz Link Zgłoś
idanka Re: Miód badanie 09.06.06, 21:05 wypełniłam, proszę bardzo. ad. pyt. 30 - zależy od miejsca gdzie jest sprzedawany, tam gdzie kupuję - tak, ale ogólnie - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolam Re: Miód badanie IP: *.sggw.waw.pl 09.06.06, 21:46 Witam, W pytaniu 30 miałam myślałam raczej o sprzedawanym, oferowanym w sprzedaży, dostępnym na rynku czyli ogólnie. Dzięki, że wylełniłaś i zróciłaś mi uwagę, że można to inaczej interpretować pozdrawiam jola m Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Miód badanie 09.06.06, 21:48 Ankieta wadliwa. Próba zaznaczenia w pnt 7 - z innymi, powoduje wyświetlenie na czerwono i nie przepuszcza dalej. Zmusza do kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolam Re: Miód badanie IP: *.sggw.waw.pl 09.06.06, 21:54 mógłbys dokładnie wytłumaczyć (pkt 7 nie jest obowiąkowy) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Miód badanie 09.06.06, 22:44 Jeśli próbowałem wysłać ankietę z zazanaczonym w pnt 7 polem "inne zastosowania" (czy coś w tym rodzaju) i wypełnionym dołączonym polem tekstowym, wyśietlała mi się ankieta ponownie, z podświetlonym na czerwono opisem pnt 7 i żądaniem jego wypełnienia. Dopiero kiedy usunąłem powyższe dane, ankieta została zaakceptowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolam Re: Miód badanie IP: *.sggw.waw.pl 09.06.06, 23:04 Tak... rzeczywiście, w to pole ma ograniczona liczbę znaków. Można wprowadzić do 30. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Miód badanie 09.06.06, 23:23 Chyba nawet mniej. Ja wprowadziłem: "Miód pitny ;-)" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolam Re: Miód badanie IP: *.sggw.waw.pl 11.06.06, 14:49 Nie wiem dlaczego nie mogłeś tego wprowadzić. Sama próbowałam i mi zaakceptowało. Jedynym ograniczeniem jest liczba znaków Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Miód badanie 13.06.06, 08:39 Zapewne błędne działanie programu. Mi przyczepił się wcześniej także do 2 innych punktów i zapewne gdzieś sobie zaflagował że jest błąd. Później miał problem z wyczyszczeniem flagi. Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: Miód badanie 12.06.06, 10:06 jan-w napisał: > Ankieta wadliwa. Próba zaznaczenia w pnt 7 - z innymi, powoduje wyświetlenie na czerwono i nie przepuszcza dalej. Zmusza do kłamstwa. dziwne - nie miałem żadnych problemow z wypelnianiem ankiety! Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadumana Re: Miód badanie IP: 83.238.166.* 12.06.06, 10:20 Wypełniłam:) Miód jest cięższy od wody. Pojemność słoika na dżem to chyba 0,3kg. Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: Miód badanie 12.06.06, 18:17 Gość portalu: zadumana napisał(a): > Wypełniłam:) > > Miód jest cięższy od wody. Pojemność słoika na dżem to chyba 0,3kg. Cw miodu waha sie w przedziale 1,22 gdzies az do 1,68 chyba stare trzymane w chłodzie (do +10*C) miody gryczane i spadziowe potrafia osiągnąc nawet 1,7 ale przeważnie roczny miód wielokwiat to jest 1,3 kN/m sześcienny... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
e._ Re: Miód badanie 15.06.06, 10:15 Też wypełniłam. Przy okazji- wszystkiedo najlepszego w dniu imienin! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolam Re: Miód badanie IP: *.sggw.waw.pl 15.06.06, 15:59 Dziękuję bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmxc Re: Miód badanie IP: *.era.pl 16.06.06, 15:40 Wypełniłem i wyszło, jak już wszystko przeczytałem, że .... JESTEM MIODOŻERCĄ :- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł G. Re: Miód badanie IP: *.acn.waw.pl 22.06.06, 10:27 Wypełnilem Jak długo będzie trwało to badanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolam Re: Miód badanie IP: *.sggw.waw.pl 22.06.06, 12:37 Badanie poprzez internet na pewno potrwa do 15 lipca, później ankieta zniknie z serwera. Odpowiedz Link Zgłoś