Gość: kropeczka IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.03, 02:53 www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=mym2002 zapraszam do obejrzenia tego filmiku, tylko trzeba troszke poczekac az sie zaladuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tita Re: Meet your meat. obejrzyj koniecznie !! IP: *.pl 06.02.03, 09:09 OK, rozumiem, że to miało poruszyć nasze sumienie. Moje ruszyło, zawsze widok mięsnego sklepu rusza moje sumienie, ale już jestem na tyle dorosła, że wiem, że nawet jeśli wyszyscy forumowicze z tego forum zaprzestają jedzenia mięsa, to to niespowoduje likwidacji takiego "przemysłu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropeczka Re: Meet your meat. obejrzyj koniecznie !! IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.03, 01:27 wiem wiem, ale wierze, ze kiedys swiat bedzie lepszy i ludzie przestana sie pastwic nad slabszymi oraz zjadac zwierzeta. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Meet your meat. DO KROPECZKI 08.02.03, 09:41 Gość portalu: kropeczka napisał(a): > wiem wiem, ale wierze, ze kiedys swiat bedzie lepszy i ludzie przestana sie > pastwic nad slabszymi oraz zjadac zwierzeta. kropeczka powiedz dlaczego jestes taka namolna i na każdym możliwym forum wtrącasz ten temat. Sądząc po tym zdaniu powyżej albo wydoroślej albo porozmawiaj z dobrym psychologiem . Proponuje ci to jako biolog z wykszalcenia, kochajacy zwierzeta i uwielbiający rośliny o których wrażliwości tak pięknie ci ktoś na jednym z forum napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tita Re: Meet your meat. obejrzyj koniecznie !! IP: *.pl 07.02.03, 09:14 Ja też mam taką nadzieję, ale chyba nie dożyję jej spełnienia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Meet your meat. obejrzyj koniecznie !! IP: *.zgorzelec.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 10:29 > Ja też mam taką nadzieję, ale chyba nie dożyję jej spełnienia. Ty może nie dożyjesz, natomiast eskimosi, masajowie i inne ludzkie ścierwo zapewne nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Meet your meat. obejrzyj koniecznie !! IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.02.03, 19:43 Boze to jest Auschwitz dla zwierząt,oj zwierzeta sie kiedys odwdziecza ludziom! Odpowiedz Link Zgłoś
yawokim Re: Meet your meat. obejrzyj koniecznie !! 08.02.03, 09:04 Gość portalu: lukasz napisał(a): > Boze to jest Auschwitz dla zwierząt,oj zwierzeta sie kiedys odwdziecza ludziom! jak? zjedzą nas? wake up kid, this is life!!! Odpowiedz Link Zgłoś