b_a_l_b_i_n_k_a 26.07.06, 15:53 www.kamis.pl/x.pro/ModRecipes/ShowRecipe/174/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leda10 za dużo podróżują w poszukiwaniu najlepszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 15:59 przypraw ;)i później z pisaniem problem :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Zioła ProwansalDZKIE :-) z Kamisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 17:30 chyba specjalnie dla tych, którzy stosują dietę kopenhaDZką:) Odpowiedz Link Zgłoś
mwookash Ale na tej stronie w co najmniej dwóch miejscach 26.07.06, 18:00 jest poprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat a przy okazji kamisu 26.07.06, 19:09 czy ktos z was pobowal tych nowych mieszanek fitup ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: a przy okazji kamisu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:10 Ja, kupiłam wszystkie na spróbowanie ale na razie wykorzystałam tylko tę do ryb. Może być ale nic nadzwyczajnego, zwykła mieszanka z czosnkiem... ta, zapomniałam co tam wsypali :) Czyli w pamięci nie utkwiło specjalnie. Ale szczególnie odrażające też nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Zioła ProwansalDZKIE :-) z Kamisu 27.07.06, 07:56 komuś się ręka "omskła" ;) w sumie najwazniejsze, że na opakowania produktu nei wkradl się taki błąd :D Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Zioła ProwansalDZKIE :-) z Kamisu 27.07.06, 09:22 Ja widze ostatnio w necie bledy, jakich kiedys nie robily dzieci w pierwszej klasie. Nie chodzi mi o strony, ale o to jak ludzie pisza. Jeden blad moze sie zdarzyc, ale czasami tekst jest nie do czytania. Tematu szkol chyba jednak lepiej nie dotykac... Odpowiedz Link Zgłoś