Gość: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 13:13 godna odwiedzenia;) www.mniammniam.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
u_ Re: smaczna stronka;) 12.02.03, 13:15 chyba wszyscy z tych co maja sie odwage tu zalogowac, a nie wystepowac jedynie jako goscie, znaja te strone... Odpowiedz Link Zgłoś
ada_ada Re: smaczna stronka;) 12.02.03, 13:21 u! to tu trzeba miec odwagę, żeby się logować! A ja taki tchórz pisałam jako gośc! Fu, aż mi głupio :> no cóz, jednak nie zawsze chce mi sie logowac - ale dla twojej wiadomości Ada=ada_ada (czy to było wystarczająco odważne?) Odpowiedz Link Zgłoś
u_ Re: smaczna stronka;) 12.02.03, 13:25 nie wiem, czy odwage, dla wiekszosci to raczej naturalne... w kazdym poscie prawie powtarza sie ta strona, nie wiem na czym jej fenomen mialby polegac, bo stron o kuchni jest duzo i w wiekszosci sa rownie dobre, o ile nawet nie lepsze... Odpowiedz Link Zgłoś
ziggy_stardust Re: smaczna stronka;) 12.02.03, 13:56 u_ napisała: > nie wiem, czy odwage, dla wiekszosci to raczej naturalne... > > w kazdym poscie prawie powtarza sie ta strona, nie wiem na czym jej > fenomen mialby polegac, bo stron o kuchni jest duzo i w wiekszosci sa > rownie dobre, o ile nawet nie lepsze... właśnie! jest mnóstwo lepsiejszych stronek tej www.mniammniam.pl nie da się czytać! gostek się mądrzy i robie z siebie nie wiadomo co! jakby wszystkie rozumy zjadł - a nie ma w zasadzie pojęcia o prawdziwym gotowaniu! hehe - jeszcze to jego zdjęcie na każdej stronie - narcyz jakiś, czy co??? ziggy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amator Re: smaczna stronka;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.03, 14:18 Po prostu może ten gość jest sympatyczny ot i co. A może babeczki pociąga jego fizjonomia. Cholera wie co? A kontr propozycje hm szkoda pisania, szkoda klawiatury. A swoją drogą to nie wiedziałem, że on taki populares. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: smaczna stronka;) IP: *.chello.pl 12.02.03, 13:15 Dzieki..... ale chyba wszyscy na tym forum juz ja od dawna znają! a moze nie? nie zaszkodzi podać :) Odpowiedz Link Zgłoś
ada_ada Re: smaczna stronka;) 12.02.03, 13:31 kuchniaonline.pl decare.pl kuchnia.3miasto.pl wegekucharz.host.sk Odpowiedz Link Zgłoś
u_ Re: smaczna stronka;) 12.02.03, 13:32 www.kuchnia.com.pl www.kulinaria.pl www.winiary.pl www.knorr.pl www.vege.pl kuchnia.serwisy.net starczy na poczatek? Odpowiedz Link Zgłoś
ziggy_stardust Re: smaczna stronka;) 12.02.03, 14:04 u_ napisała: > www.winiary.pl > www.knorr.pl to są dobre strony - oglądasz, drukujesz, lecisz do sklepu, kupujesz słoik, wrzucasz do gara i jest trans inter lux torpeda (TILT), elegancja francja! i szyk! ach ten szyk! takie strony to ja Was proszę! tam warto bywać! są jeszcze jakieś takie super strony w necie? chętnie je poznam! ziggy biały kieł był tak naprawdę trochę zółtawy - za dużo machorki... Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: smaczna stronka;) 12.02.03, 14:36 > jest mnóstwo lepsiejszych stronek > tej www.mniammniam.pl nie da się czytać! > gostek się mądrzy i robie z siebie nie wiadomo co! Na pewno nie lepiej, niż robisz to Ty. I coś się tak uczepił dziewczyny, czy myślisz, że przez swoje krytykanctwo sprawiasz wrażenie faceta, który zna się na kuchni? Nie, na mnie sprawiasz wrażenie faceta z kompleksami bądź wrzodami na żołądku. Tym bardziej, że nie widziałam tu Twoich recept na "prawdziwe gotowanie" Odpowiedz Link Zgłoś
ziggy_stardust Re: smaczna stronka;) 13.02.03, 10:24 the_ladybird napisała: > Na pewno nie lepiej, niż robisz to Ty. Oczywista to rzecz. Ja przede wszystkim nie robię tego w ogóle. Jednak jest to publicznie dostępna rzecz i mogę sobie wyrazić swoje zdanie na ten temat, nieprawdaż. I może to być zdanie zjadliwe i bardzo złośliwe. Granic przyzwoitości nie przekraczam i nie uzywam słów uważanych powszechnie za wulgarne. > I coś się tak uczepił dziewczyny, czy myślisz, że przez swoje krytykanctwo > sprawiasz wrażenie faceta, który zna się na kuchni? Oj, pewnie, że nie. Przepraszam bardzo mocno! > Nie, na mnie sprawiasz wrażenie faceta z kompleksami bądź wrzodami na żołądku. > Tym bardziej, że nie widziałam tu Twoich recept na "prawdziwe gotowanie" Wrzody - zgadza się. Kompleksy - myślę, że znowy bingo. Nie ma moch recept na "prawdziwe gotowanie" bo: 1. jestem tu nowy 2. nie mam ich 3. jestem krytykiem a nie twórcą - a to mi daje legitymację do bycia czasami złośliwym. Ale to chyba przez te wrzody. Przyrzekam, że się poprawię! Chwała i cześć smaczności! Czołgiem! pozdrawiam ziggy_stardust Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: smaczna stronka;) 12.02.03, 14:36 u_ napisała: > starczy na poczatek? na całe życie :)) dzięki Wam obu Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: smaczna stronka;) 12.02.03, 15:56 polecam rowniez www.chinafood,prv.pl i www.pesto.art.pl a dla smakoszy makaronow: www.makaron.pl a, odwaznie sie zalogowalam :)))) pozdr szaruga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: smaczna stronka;) IP: *.chello.pl 12.02.03, 16:34 szaruga napisała: > polecam rowniez www.chinafood,prv.pl O, nie znałam. na pierwszy rzut oka wygląda OK >i www.pesto.art.pl też polecam. własnie zrobiłam z niej pasztet z soji a dla smakoszy > makaronow: www.makaron.pl to dla mnie, uwielbiam makarony mniamniam (ups, nie chodzi mi o stronę :) tez nei znałam, dzieki szaruga, A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Dużo stronek IP: *.krakow.pl 12.02.03, 23:27 www.kuchnia.o2.pl www.btsnet.com.pl/majkowscy/kuchnia/kuchniaindex.html www.bloga-kuchnia.blog.pl www.kamis.pl www.ania.wrota.net/ksiegakuchni www.kuchnia.xo.pl www.gdynia.ids.pl/~wroclawska www.kulinaria.pl www.republika.pl/placek990 www.pk.linux.gda.pl www.gotowanie.wkl.pl/przepisy.php www.users.freestart.hu/prota/index.htm www.indyk.pl Zagraniczne: www.foodsubs.com www.eat.epicurious.com www.goodcooking.com www.italianmade.com www.cyber-kitchen.com www.anticomartini.com www.divinacucina.com www.eat.com Nie loguję się bo nick: Mimi już był zajęty jak próbowałam sobie załozyć konto. Czasem piszę jako mimi_kucharka, ale szkoda mi czasu na logowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Ludkowie mili 12.02.03, 23:30 życia mi nie wystarczy żeby choć trochę tego upichcić :)) dzięki za info, od jutra - do kuchni/garów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdabi Re: smaczna stronka;) IP: 217.153.88.* 13.02.03, 10:03 www.kuchnia.gery.pl - świetna strona, przejrzysta, łatwe wyszukiwanie, dużo przepisów, przypomina mi moją ulubioną - kuchnia.3miasto www.kujawski.com.pl - kuchnie świata, przepisy nie są wymuszane i dostosowywane do własnej oferty w stylu dwie torebki naszej zupy..... mniammniam też lubię ale tak ciężko w niej coś znaleźć. Ładna graficznie, trochę za dużo gadania czasem, choć generalnie to miłe, ale to wyszukiwanie to katorga. I w gruncie rzeczy jest mało przejrzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
ziggy_stardust Re: smaczna stronka;) 13.02.03, 10:32 Gość portalu: Magdabi napisał(a): > www.kuchnia.gery.pl - świetna strona, przejrzysta, łatwe wyszukiwanie, dużo > przepisów, przypomina mi moją ulubioną - kuchnia.3miasto Gery RULES! Zawartość prima sort! Grafika i interfejs niczym dżambo dżet (z odrobiną szaleństwa pop artowego rodem z sypialni andy łorhola). Buszmenem się stałem. Bo buszowałem i buszowałem. > mniammniam też lubię ale tak ciężko w niej coś znaleźć. Ładna graficznie, > trochę za dużo gadania czasem, choć generalnie to miłe, ale to wyszukiwanie to > katorga. I w gruncie rzeczy jest mało przejrzysta. Napaćkane, jakby wrzucić do malaksera kilo pomidorów, słoik musztardy, z tuzin jaj i włączyć bez przykrywki. Katorżnicza praca na wygnaniu przy sprzątaniu. pozdrawiam ziggy_stardust Odpowiedz Link Zgłoś
pinos Re: smaczna stronka;) 26.02.03, 14:37 puszkkka.spinacz.pl bardzo rewelacja, choć bez mięsa... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś