Gość: kuchareczka IP: *.BMJ.net.pl 09.03.03, 11:01 Po długiej nieobecności "w sieci" załamana czytam "Nie można wyświetlić strony". Gdzie podział się ten kulinarny portalik? Z góry dziękuję za info Kuchareczka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maria Re: Co z mniammniam.pl ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.03.03, 11:04 To coś u Ciebie jest nie tak. Otwieram stronę bez problemu. Matria Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Co z mniammniam.pl ? 09.03.03, 18:59 masz linke, wchodzi bezproblemowo :) www.mniammniam.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuchareczka Re: Co z mniammniam.pl ? IP: *.BMJ.net.pl 09.03.03, 22:24 Czyli cos faktycznie u mnie nie tak, gdyz ni w zab nie chce sie otworzyc :( Moze ktos z szanownych Forumowiczow pomoze rozwiazac owa tajemnice? [krzyk o pomoc] Pozdrawiam i z gory dziekuje :) Kuchareczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linn Re: Co z mniammniam.pl ? IP: *.dialup.tiscali.it 10.03.03, 07:22 Jesli ktos ma natomiast problemy z makaron.pl, nalezy klikac www.makaron.it / tak, it / lub www.makaron.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dingo Re: Co z mniammniam.pl ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.03, 10:48 hej kuchareczka piszesz z firmowego konta, może admin odciął ci dostęp do tej strony. znajoma mi się skarżyła, że u niej w firmie też derekcja tak się zachowała i kazała zablokowac cześć stron w tym mniammniam.pl pozdrawiam, dingo ps. derektorzy miejscie litość nad pracownikami jak będą się dobrze odżywiali to wam więcej DUTKÓW na konta wasze przyniosą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuchareczka Re: Co z mniammniam.pl ? IP: *.BMJ.net.pl 15.03.03, 08:40 Drogi Dingo >>>> problem w tym, ze pisze z domu i nikt nie bawi sie u mnie w blokowanie/ zabezpieczenia itp (i to takich strom ;)) Chyba ze ja osobiscie, jakos nieopatrznie "sama sobie zablokowalam" :) Moge to jakos sprawdzic? Prosze i z gory dziekuje za pomoc Kuchareczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dingo Re: Co z mniammniam.pl ? IP: *.spray.net.pl 16.03.03, 11:28 kuchareczka niestety nie wiem co nalezy zrobic, aby usunąć blokadę danej strony w przeglądarce. postaraj się szybko z tym uporac bo tam teraz jest pyszny materiał o śledzikach. pychota pozdrawiam, Dingo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smaksoz Re: Co z mniammniam.pl ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.03, 10:16 kuchareczka zadzwoń może do providera. Może to u niego coś jest pogmatwane, a śledziki pycha:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuchareczka Re: Co z mniammniam.pl ? IP: *.BMJ.net.pl 18.03.03, 19:28 Już raz numer z providerem mi polecono, więc chyba faktycznie będę musiała się zmobilizować.... inaczej umrę po prostu z głodu (szczególnie przy Waszych och'ach i ach'ach na temat śledzików) :) Oj, ciężki jest los kuchareczki ;) Pozdrawiam i dziękuję za chęć pomocy Odpowiedz Link Zgłoś