ajakaga 05.10.08, 17:58 Witam, czy ktos ma może ten wózek? Proszę o jakies opinie na allegro ma go tylko jeden sprzedawca. www.allegro.pl/item452144121_wielofunkcyjny_wozek_leviroo_fotelik.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaa22 Re: Leviro 05.10.08, 18:29 Tutaj posiadacza raczej nie znajdziesz:) Powiem tak:wózek mi się podoba wizualnie,fajna cena ale ja bym nie wzięła.Wogóle nieznany,nie sprawdzony.W tej cenie kupisz na Maritę,Bartatinę.Za 1000zł są teraz Xlandery.To są wózki sprawdzone:) a tak to kupujesz kota w worku:) Odpowiedz Link Zgłoś
ajakaga Re: Leviro 05.10.08, 20:59 no włąsnie mnie się podoba, ale nigdzie wiecej ich nie ma, na niemieckim ebay tez tylko jeden sprzedawca, zaden sklep nic:/, a sie nad nim zastanawiam, albo coneco Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 Re: Leviro 29.10.08, 12:59 Mi też się bardzo podoba. Ale też nic o nim nie wiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
ajakaga Re: Leviro 29.10.08, 17:10 Właśnie dostałam odpowiedz od osoby ktora kupowała ten wozeczek jakis czas temu na allegro i pozwalam sobie zacytowac "Jak na razie wózek sprawuje sie dobrze. Nie mamy problemów. Składa sie i rozkłada dość sprawnie, jest trochę problemów przy zakładaniu fotelika na koła ale jeżeli dobrze sie nadłoży na stelaż to wszystko idzie sprawnie, ponadto jak fotelik jest na kółkach to są problemy żeby podnieść budkę fotelika, bo przeszkadza rama wózka. Na pewno nie należy do najlżejszych wózków. Jednak my nie narzekamy, nasze oczekiwania spełnia. " Odpowiedz Link Zgłoś