marghot 26.10.06, 13:18 szukam powyższych serów w Poznaniu lub okolicy ewentualnie w sprzedaży wysyłkowej. Wiadomo Wam coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_katt Re: Gomółki, redykołka, ser koryciński... 26.10.06, 13:39 Gomółki to nazwa własna gatunku sera czy określenie kształtu sera? sjp.pwn.pl/lista.php?co=gom%F3%B3ka Z ciekawości pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Gomółki, redykołka, ser koryciński... 26.10.06, 13:49 nazwa własna, z tego co wyczytałam w Kalejdoskopie Mleczarskim. Niestety nie podano bliższych informacji :( Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: Gomółki, redykołka, ser koryciński... 02.03.16, 15:37 marghot napisała: > nazwa własna, z tego co wyczytałam w Kalejdoskopie Mleczarskim. > Niestety nie podano bliższych informacji :( Marghot, co Ty robiłaś w Poznaniu? ;-) jest 2016 rok - gdzie jesteś, co robisz? odezwij się ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Gomółki, redykołka, ser koryciński... 03.03.16, 09:54 podkarpackiesmaki.pl/pl/potrawy-tredycyjne/wyroby-mleczne/art2,gomolki.html kujawskie.eu/index.php/produkty-regionalne-region-kujawskie/245-gomolki-jako-produkt-tradycyjny-kujaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Gomółki, redykołka, ser koryciński... IP: *.play-internet.pl 02.03.16, 15:27 Sery korycińskie w Poznaniu na ul.Paczkowskiej w warzywniaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endy Re: Gomółki, redykołka, ser koryciński... IP: *.stargard.mm.pl 08.03.16, 12:19 korycińskie mają w asortymencie auchan. ostatnio w tesco tez widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: Gomółki, redykołka, ser koryciński... 08.03.16, 15:28 18go do 26go marca będzie na dole w Bluecity przedświąteczny Jarmark Wyrobów Regionalnych i będzie tam na pewno Pani Gremzowa ze swoimi serami korycińskimi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś