Gość: ikk IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 23:31 Czym doprawia sie krewetki z awokado?Za krewetkam przepadam w każdej postaci,ale awokado nie bardzo mi podchodzi choć wiem,że to niezle połączenie, bo gdzieś jadłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Martyna Re: krewetki i avokado IP: 204.186.88.* 19.12.01, 22:52 Niw wiem czy chodzi Ci o rodzaj salatki krewetki plus avokado. Ja bardzo lubie avocado- naprawde jest dobre jesli dobrze je przyrzadzisz, dobrze i prosto. Musisz kupic nie za twarde avokado, miekkie ale nie za bardzo. Po obraniu skory kroisz je w kostke dodajesz kilka duzych lyzek soku z cytryny i przyprawiasz sola. Palce lizac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: krewetki i avokado IP: 195.217.253.* 20.12.01, 10:08 Najlepiej skropic krewetki (przed pomieszaniem z avocado) sokiem z cytryny. A do avocado dodac rowniez lyzezke soku z cytryny, zgniecione 2 zabki czosnku, pieprz, sol i szczypte cukru. Mozna jeszcze rozrobic avocado z okolo 1/2 kubeczka serka homogenizowanego, a w wersji luksusowej - serka mascarpone. Mniam, mniam, mniam :) Odpowiedz Link Zgłoś