sorrento_8 07.03.07, 17:56 mam (kupiłam) słone kruche babeczki takie puste korpusy z kruchego ciasta, szukam pomysłu na to czym fajnym i smacznym można by te korpusy wypełnić mam nadzieję ze pomożecie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e._ Re: słone kruche babeczki 07.03.07, 18:40 delikatny pasztet plus kapary pasta jajeczna na ostro bryndza z przyprawami, jogurtem lub smietaną itp wszelkie sałatki jarzynowe drobno siekane albo na ciepło: farsz pieczarkowy czasem robię też bardzo gęsty sos pomidorowy z mielonym mięsemjak pasta do smarowania, posypany żółtym serem w sumie: na ciepło niemal wszystko, co dajesz do zapiekanek warzywnych czy mięsnych, z tuńczykiem włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: słone kruche babeczki 07.03.07, 18:42 i jeszcze kapucha np z grzybami:)Beda pseudo kapusniaczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
momas Re: słone kruche babeczki 08.03.07, 09:50 Wszystko to co daje się do tart (no, może ciut drobniej pokrojone...). Zalewaśz polewą i masz tartaletki. A nadzienia do tart w Galerii Potraw lub zbiór linków do GP: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24121&w=34700440 Liczba literówek jest wprost proporcjonalna do poziomu irytacji. Odpowiedz Link Zgłoś