Dodaj do ulubionych

alkohol po którym nie będzie się cuchnąć

24.03.07, 20:25
Witam,

Chciałbym, aby ktoś powiedział mi, czy jest jakiś alkohol, po wypicie którego nie cuchnęłoby zarówno ode mnie, jak i z moich ust?

Pytam, bo dzisiaj usłyszałem dość przykrą dla mnie wiadomość i chcę się napruć, a nienawidze smrodu, jaki towarzyszy człowiekowi na wypiciu np. piwa. Myślicie o mnie co chcecie, ale poza rzucaniem obelg prosiłbym także o odpowiedź na moje pytanie. Pozdrawiam

PS: Pytałem już na forum alkoholi, ale tam widać wszyscy leżą zapici w trupa, bo żadnej formy życie nie zastałem.
Obserwuj wątek
    • qubraq Re: alkohol po którym nie będzie się cuchnąć 24.03.07, 23:49
      Nie jestem z branży ale wydaje mi sie ze po okowicie nie jedzie z pyska wódą
      ale tych %% musi byc min. 70;
      dobra jest taka od gorzelnikow sprzed akcyzy ~ 85! nie udusi ale trząchnie!
      Trzeba pic szczeniaczkiem i popijac wodą.
      • horpyna4 Re: alkohol po którym nie będzie się cuchnąć 25.03.07, 11:49
        Stary sposób - po wypiciu zeżreć, mocno rozgryzając, kilka ziaren kawy. Tak
        kiedyś słyszałam, ale nie sprawdzałam skuteczności. Przepis pochodzi oczywiście
        z czasów, kiedy kupowało się wyłącznie kawę ziarnistą, świeżo paloną, a w domu
        mełło się ją w ręcznym młynku...
        • qubraq Kawa... 25.03.07, 18:51
          horpyna4 napisała:

> ...kupowało się wyłącznie kawę ziarnistą, świeżo paloną, a w domu mełło się
          > ją w ręcznym młynku...

do dzisiaj tak robie... a Ty?
    • zyrafa46 a może inaczej, choć trudniej 26.03.07, 01:37
      Wystaw ucho w takim kierunku by usłyszało PRZYJEMNĄ WIADOMOŚĆ. Czasem trzeba się
      nieźle nabiegać aby zadowolić swoje ucho ale czasem warto ;-).
      ...gdy wypiję jajokoniak (mniam mniam) - nikt nosem nie kręci w moim "pobliżu".
    • ampolion Re: alkohol po którym nie będzie się cuchnąć 26.03.07, 21:51
      Spróbuj po wypiciu zjeść plasterek cytryny. Cytryna jest znana z tego, za
      zabija wszelkie trawienne odorki.
      • Gość: fad Re: alkohol po którym nie będzie się cuchnąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 21:04
        ampolion napisał:

> Spróbuj po wypiciu zjeść plasterek cytryny. Cytryna jest znana z tego, za
        > zabija wszelkie trawienne odorki.

No to chyba tequilę do towarzystwa tej cytrynie? :)
        • ampolion Re: alkohol po którym nie będzie się cuchnąć 27.03.07, 21:06
          Nie: cytrynówka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka