krokusik_74 Re: przepis na potrawke z kurczaka .szukam 28.03.07, 19:10 Nie dopisałam o co mi chodzi.Na weselu jako kolację podano taką zupę.Było tam mięso z kurczaka,pieczarki i papryka,może jeszcze cebula.Całość dość gęsta jakby w sosie.Pyszne było i chcę takie coś ugotować na komunię.Jesli ktoś podzieli się przepisem będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: Potrawka nie jest zupą i odwrotnie. 28.03.07, 19:25 Podsmaż cycki, cebulę, pieczarki, paprykę, dodaj szklankę lub dwie bulionu, śmietanę, koperek lub natkę pietruszki. Dopraw do smaku solą, białym pieprzem, sokiem z cytryny i masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Potrawka nie jest zupą i odwrotnie. IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.07, 21:06 gdzie nabyć produkt nr 1 Odpowiedz Link Zgłoś
kika2705 Re: Potrawka nie jest zupą i odwrotnie. 28.03.07, 21:13 bardziej smakowite będzie jak cycki przed usmażeniem włożysz do marynaty, czyli tak jak napisała ba_nita: cyc i warzywa+ przyprawy wg uznania w oliwę, ocet balsamiczny, może być sos sojowy, wino itp Odpowiedz Link Zgłoś