asia261 13.04.07, 19:11 przekroiłam go na pół, w srodek dałam galaretke juz gestawa i na to druga czesc biszkopta z polewa. Teraz pytanie - schowac ciasto do lodówki? czy to niepotrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znudzona Re: cd biszkopta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 19:57 Po co mnożysz wątki zamiast dopisać się do poprzedniego? Odpowiedz Link Zgłoś
asia261 Re: cd biszkopta 13.04.07, 20:02 a chce ci sie tak odpisywac? jak nie masz nic do powiedzenia to nic nie pisz i wyluzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annamarta6 Re: cd biszkopta IP: *.dialog.net.pl 13.04.07, 20:04 chyba by, wlozyla do lodowki jednak ze wzgledu na galaretke ,bo nie wiem z czego masz masę? Odpowiedz Link Zgłoś
nimeska Re: cd biszkopta 14.04.07, 12:32 Asiu, zakładając nowy watek, choć rzeczywiście mogłaś go kontynuować w swoim poprzednim o biszkopcie, przecież to ciąg dalszy, sprawiasz ze inny watek, może jakiś ciekawy został właśnie zarchiwizowany i nie będzie można sie już do niego dopisać. Lepiej jest watki które maja ten sam temat kontynuować niż co i rusz zakładać nowe. Przez dublowanie wątków robi sie zwykły bałagan a szkoda :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś