Gość: Kamira IP: *.acn.waw.pl 22.04.07, 21:14 czesc Intryguje mniea moze ktos wie dlaczego czarne oliwki kupuje sie zawsze z pestka dziekuje ciekawska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OliwkowyPożeracz Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 08:45 ...dlatego ,że sie dobrze nie poszperało po sklepach ,a ten w którym sie kupuje ma tylko te z pestką.(Bakalland,Goya -sloje czarnych oliwek bez pestek, tych firm mam wlaśnie w domowych zapasach) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz pożeraczu 23.04.07, 08:47 czy wyżerasz prosto ze słoika jak mi się to często zdarza? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f a tak na poważnie... najlepsze klasowo oliwki 23.04.07, 09:15 czy czarne czy zielone - są właśnie z pestkami wystawiane. Kalamatianos np. w ogole nie robia bez pestek. Na wage na bazarach i sukach są tez bez pestek. Pestka daje smak i dopelnia oliwke absolutnie. Dopiero potem ida wymysly juz maszynowe - nadziewanych i wypestkowanych. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszz ostatnio kupiłam IP: 213.17.144.* 23.04.07, 09:40 duze zielone, nadziewane cytryną wogóle mi nie smakują:( Odpowiedz Link Zgłoś