dudusia30 27.04.07, 12:05 Czy możecie się podzielić jakimiś sprawdzonymi przepisami na surówki, sałatki które można by było podać do dań mięsnych z grilla? Pozdrawiam. Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: Sałatki, surówki do dań z grilla 27.04.07, 12:10 ja robię sałatę lodową z winegretem po prostu, jak mam to dorzucam pomidorki koktajlowe Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: Zajrzyj na swoją gazetową pocztę. 27.04.07, 13:26 Za jakiś czas jeszcze doślę z fotkami. Odpowiedz Link Zgłoś
tina1234 Re: Sałatki, surówki do dań z grilla 27.04.07, 14:17 A ja polecam warstwową. starty żółty ser ketchup kukurydza szczypior majonez jajka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomidorek Re: Sałatki, surówki do dań z grilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 15:58 Pycha jest salatka z warzyw konserwowych, do cięzkich dan sie sprawdza bo ocet zdaje sie pomaga rozpuszczac tluszcz. Ogórki konserwowe, pieczarki z octu, oliwki, cebulke, papryke kons. kroimy na rowna kosteczke, dodajemy pieprz i lyzke oliwy. Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: Sałatki, surówki do dań z grilla 27.04.07, 16:05 Wiele z tych surówek doskonale pasuje do grilowańców: www.przepisy.org/kategoria32_36.html Osobiście bardzo chętnie dodaję do takich dań również zestaw wszelakich marynowanych jarzyn i owoców (ogórki, grzyby, śliwki, itd, itp). Odpowiedz Link Zgłoś