Gość: dzidka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 17:15 Co to za ryba i jak się ja przyrządza?Proszę uprzejmie o informacje bo nic na temat nie znalazłam , a rybka czeka w zamrażalniku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: natalia Re: Sola francuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 17:25 www.google.pl/search?hl=pl&q=%22sola%22&btnG=Szukaj&lr=lang_pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidka Odpowiadam ciekawemu :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 20:38 Tam gdzie Ty ale nie chodzi mi o solę atlantycką tylko o francuską.Sprzedaje ją Tesco i jest ona zupełnie inna niż ta , do której przepisy znajdują się w google.Po pierwsze płaty są grubsze , konsystencja inna mniej elastyczna.Płaty rozdzielają się na dwie części.Już ją usmażyłam i nie jestem zachwycona smakiem.Może ktoś posiada inny przepis bardziej nadający sie do TEJ ryby.A jeśli chodzi o Twoje Mądrości z google ba_nito to czasem pomyśl , że nie wszyscy są od Ciebie mniej spostrzegawczy i nie potrafią korzystać z wyszukiwarki.Zawsze od tego zaczynam ale czasem nie ma tego o co mi chodzi.Pozdrawiam ba_nitę Króla Google. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda-maria z boku 27.04.07, 22:02 Zobacz tez u p. Agnieszki Kreglickiej, pisala o niej nie tak dawno. Odpowiedz Link Zgłoś