shilla01 16.07.07, 22:22 jakie macie pomysły na twarożek na chleb ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania_m Re: twarożek IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.07, 22:39 ja rozdziabuje twarozek z dojrzalym awokado, doprawiam odrobina soli, pieprzu, czosnku z mylkna i posypuje rzezucha, ktora u mnie mozna kupic gotowa do spozycia w kartoniku. chlebek lekko tostuje i smaruje maslem, na to paciaja i wcinam Odpowiedz Link Zgłoś
mayus007 Re: twarożek 16.07.07, 23:32 z koncentratem pomidorowym i pokrojonymi pomidorami z oregano ze szczypiorkiem z czosnkiem i rzodkiewkami z miodem i jogurtem naturalnym właściwie to ze wszystkim się da. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: twarożek IP: *.lnet.pl 17.07.07, 08:31 Ja robię taki: Ser biały chudy mieszam z sekiem Bieluch z czosnkiem lub z pieprzem, do tego sól, papryka ostra, rzodkiewki i szczypiorek Ser biały, jogurt, sól, pieprz, zioła do twarożków FitUp! szczypiorek Ser biały, jogurt, miód, starte jabłko lub rozgniecione owoce jagodowe Odpowiedz Link Zgłoś