Gość: Madziulec IP: *.u.mcnet.pl 31.07.03, 15:44 Szukam "niebianskiego" tiramisu - czyli niebo w gebie ;-) Bylam w "Garazu" na Pastewnej, nie to, bylam na Bronikowskiego przy Hicie na Ursynowie, tez nie to.... A wiec GDZIE???? Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hania_76 Re: Toramisu - Warszawa 31.07.03, 15:51 Bardzo mi smakowało tiramisu w cukierni Calypso na Chłodnej (bliżej Żelaznej) i w San Antonio (Park Saski). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziulec Re: Toramisu - Warszawa IP: *.u.mcnet.pl 31.07.03, 16:00 hania_76 napisała: > Bardzo mi smakowało tiramisu w cukierni Calypso na Chłodnej (bliżej Żelaznej) i > > w San Antonio (Park Saski). Calypso sprawdzane.. tysz nie to...... Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Toramisu - Warszawa IP: *.int.warszawa.sint.pl 31.07.03, 15:53 U Kuronia przy teatrze Studio Buffo. Kiedys bylo pyszne w Blue Cactus. Slyszalam (nie probowalam), ze dobre jest w Piwnej Kompanii na Podwalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziulec Re: Toramisu - Warszawa IP: *.u.mcnet.pl 31.07.03, 16:00 Oczywiscie mialo byc TIRAMISU, sorki za literowke ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Toramisu - Warszawa IP: 151.10.115.* 31.07.03, 16:22 Pyszne - a jadłam różne jest w resturacji Balgera na ulicy Rejtana 14 - Mokotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja30 Re: Toramisu - Warszawa IP: *.acn.pl 31.07.03, 22:08 Polecam w Jazz Bistro. Osobiscie jadlam na Pieknej, bylo calkiem dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Toramisu - Warszawa 31.07.03, 23:55 Blue Cactus Venezia (szkoda, ze male porcje) Vera Italia (znośne) jak sobie przypomnę dopiszę i nieskromnie mowiąc - u mnie w domu (wychodzi znacznie taniej niż w knajpie a ilości prawie nieograniczone:) ) M. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1303 Re: Toramisu - Warszawa 01.08.03, 09:22 Magda, pyszne tiramisu jadłam w Baccio na Wilczej. Poecam. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: Toramisu - Warszawa IP: *.u.mcnet.pl 01.08.03, 09:40 Gość portalu: Madziulec napisał(a): > Szukam "niebianskiego" tiramisu - czyli niebo w gebie ;-) > Bylam w "Garazu" na Pastewnej, nie to, bylam na Bronikowskiego przy Hicie na > Ursynowie, tez nie to.... > > A wiec GDZIE???? > > > Magda zrob sama. wiele swietnych przepisow pojawialo sie na forum. to co mi z nich wyszlo bylo naprawde super ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Toramisu - Warszawa 01.08.03, 14:28 Przypomniałam sobie - Compagnia del sole, na żurawiej. Marghe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Toramisu - Warszawa IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.08.03, 01:46 zrób kobieto sama przepis w obcasach z ubiegłego tygodnia .Proste i jaka radocha. Odpowiedz Link Zgłoś