Gość: yawokim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.03, 16:12 co jest dobrego z leader price? ja kupuje- sok pomaranczowy 100% tunczyk w kawalkach pistacje kukurydza konserwowa smietane 18% Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hania_76 Re: leader price 06.08.03, 19:00 Była już na ten temat burzliwa dyskusja ;-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=2483307&a=2483307 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=4481960&a=4481960 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: leader price IP: *.a2000.nl 06.08.03, 19:32 Muesli kokosowe, calkiem niezle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: leader price IP: *.tele2.pl 07.08.03, 15:33 moj kolega kupuje tam piwo;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.lomanczyk Re: leader price 07.08.03, 17:10 Poniewaz w zarchiwizowanym watku nie mozna juz dodawac postow, wpisze sie tutaj. Do wszystkich zagorzalych przeciwnikow LP: chcialabym zauwazyc, ze na przyklad serek camembert LP to nic innego jak Turek, tylko w innym opakowaniu. Serki homogenizowane smakowe to TSM (moje ulubione). Plyn do higieny intymnej to Ziaja. Jednym slowem - trzeba patrzec na to, kto produkuje to co kupujecie. A jesli slepo wierzycie markom, to jestescie naiwni, bo czesto tansze marki sa tak samo dobre albo nawet lepsze niz drogie. Z tym, ze w cene tych drogich wliczona jest promocja, reklamy itp. Dlatego smieszne dla mnie jest, gdy ktos twierdzi ze LP jest niedobre bo to LP. O ludziach, ktorych po prostu nie stac na nic drozszego, sie nie wypowiadam bo to raczej oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek2 Re: leader price IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 07.08.03, 18:11 Ja tam nic nie kupuje! Odpowiedz Link Zgłoś
myszactwo Re: leader price 08.08.03, 19:22 Konfitura truskawkowa, kupuje co prawda nie w Leader Price ale w Geant, ale oni wlasnie maja tam te marke jako "wlasnej produkcji" bo to jedna siec przeciez. Konfitura zaznaczam (nie dzem) jest przepyszna, wszystkie dostepne smaki, malinowa tez ale truskawkowa szczegolnie. A kto jest producentem dla nich? Materne-Agros czyli najlepsza firma jesli chodzi o konfiturki wlasnie. Znajdziecie tam cale owoce a cena rozni sie znacznie (i pojemnosc sloiczka ;) co daje nam jeszcze wiecej pysznej przyjemnosci. Najbardziej mniam mniam na kanapkach z maslem orzechowym i owa konfiturka na wierzchu. Polecam maslo gladkie, nie z kawalkami orzechow. Pozdrawiam Myszactwo Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: leader price 08.08.03, 01:02 kup tam kiedyś majonez, najdroższy jaki znajdziesz na półce. Ale nie jedz. kasia.lomanczyk napisała: > Poniewaz w zarchiwizowanym watku nie mozna juz dodawac postow, wpisze sie tutaj > . > Do wszystkich zagorzalych przeciwnikow LP: chcialabym zauwazyc, ze na przyklad > serek camembert LP to nic innego jak Turek, tylko w innym opakowaniu. Serki > homogenizowane smakowe to TSM (moje ulubione). Plyn do higieny intymnej to > Ziaja. > Jednym slowem - trzeba patrzec na to, kto produkuje to co kupujecie. A jesli > slepo wierzycie markom, to jestescie naiwni, bo czesto tansze marki sa tak samo > > dobre albo nawet lepsze niz drogie. Z tym, ze w cene tych drogich wliczona jest > > promocja, reklamy itp. > Dlatego smieszne dla mnie jest, gdy ktos twierdzi ze LP jest niedobre bo to LP. > O ludziach, ktorych po prostu nie stac na nic drozszego, sie nie wypowiadam bo > to raczej oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.lomanczyk Re: leader price 08.08.03, 09:49 Ja przeciez nie mowie, zeby kupowac tam wszystko. Ale jest pare produktow ktore sa naprawde dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
underthebridges Re: leader price 08.08.03, 09:54 Śmiało kupujcie: mineralną niegazowaną, mleko, makaron, jogurt naturalny i smakowe też, oliwki, olej, margarynę, wódkę Extra Żytnia. Nawet nie dotykajcie: groszku w puszce, koncentratu pomidorowego, piwa, pieczarek marynowanych, parówek. Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: leader price 08.08.03, 11:45 produkty LP można kupić we wrocławskim Geancie i czasem coś z tych produktów kupuję: tunczyka w oleju, chusteczki higieniczne, sok grejfrutowy w dużym kartonie, papier do drukarki, oliwki, dżemy (materne je robi), platki kosmetyczne, waciki do mycia uszu, ręczniki papierowe. więcej rzeczy nie pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giezik Re: leader price IP: 217.11.134.* 08.08.03, 11:54 kup tunczyka w puszce Lisnera (wcale nie taki drogi, jakby nazwa sugerowala :) ) i dla porownania jakis wlasnie w LP, Wilbo itp. Sory, ale ja widze roznice i to kolosalna w smaku Odpowiedz Link Zgłoś
segovia Re: leader price 08.08.03, 12:57 Ja kupuję tam namiętnie oliwki. Bardzo dobre no i tanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawawa Re: leader price IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 13:15 Ja LP kupuje tunczyka w sosie wlasnym - dla moich kotow... One go uwielbiaja!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he,he Re: leader price IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 15:20 parę tygodni temu była kontrola tzw. tanich marek /opisywana w prasie ogólnopolskiej/: lp/geant/, korzystny zakup/tesco/ itp., wyniki: 60 do 90% tych produktów nie spełniało jakichś tam norm, w wielu grupach asortymentowych 9 produktów na 10 było wadliwych. róbta co chceta, ja tam nie kupuje.... ps. jak się wykorzystuje przewagę kosztową, to się maksymalnie tnie WSZYSTKIE koszty, nie tylko na marketing... pzd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wini3 Re: leader price IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 23:17 A ja mam do wyboru kupić w Biedronce, Albercie lub Leader price.Jeśli chodzi o jakość towaru to specjalnie nie wyróżniałabym na minus LP . Raczej Biedronkę. I gdzie mam kupić? Kupuję w Biedronce bo mam najbliżej . A w LP kupuję sałatki w puszce - nicejską, meksykańską, śródziemnomorską, tuńczyka. Moje zwierzaki uwielbiają konserwy dla zwierząt. Nie wiem czy są zdrowe ale chyba smaczne skoro najbardziej lubią właśnie te a są tanie. To są produkty dla LP. Oprócz tych widzę produkty które są we wszystkich innych sklepach. Dlatego nie udawajmy że te sklepy maja świetny towar a inne do niczego. Po prostu kupujmy to co dobre lub nam odpowiada. I niekoniecznie musimy być dziadami żeby to kupować. Odpowiedz Link Zgłoś