Dodaj do ulubionych

leader price

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.03, 16:12
co jest dobrego z leader price?

ja kupuje-

sok pomaranczowy 100%

tunczyk w kawalkach

pistacje

kukurydza konserwowa

smietane 18%

Obserwuj wątek
    • hania_76 Re: leader price 06.08.03, 19:00
      Była już na ten temat burzliwa dyskusja ;-)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=2483307&a=2483307
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=4481960&a=4481960
      • Gość: Asia Re: leader price IP: *.a2000.nl 06.08.03, 19:32
        Muesli kokosowe, calkiem niezle
    • Gość: kaska Re: leader price IP: *.tele2.pl 07.08.03, 15:33
      moj kolega kupuje tam piwo;-)
    • kasia.lomanczyk Re: leader price 07.08.03, 17:10
      Poniewaz w zarchiwizowanym watku nie mozna juz dodawac postow, wpisze sie tutaj.
      Do wszystkich zagorzalych przeciwnikow LP: chcialabym zauwazyc, ze na przyklad
      serek camembert LP to nic innego jak Turek, tylko w innym opakowaniu. Serki
      homogenizowane smakowe to TSM (moje ulubione). Plyn do higieny intymnej to
      Ziaja.
      Jednym slowem - trzeba patrzec na to, kto produkuje to co kupujecie. A jesli
      slepo wierzycie markom, to jestescie naiwni, bo czesto tansze marki sa tak samo
      dobre albo nawet lepsze niz drogie. Z tym, ze w cene tych drogich wliczona jest
      promocja, reklamy itp.
      Dlatego smieszne dla mnie jest, gdy ktos twierdzi ze LP jest niedobre bo to LP.
      O ludziach, ktorych po prostu nie stac na nic drozszego, sie nie wypowiadam bo
      to raczej oczywiste.
      • Gość: jacek2 Re: leader price IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 07.08.03, 18:11
        Ja tam nic nie kupuje!
        • myszactwo Re: leader price 08.08.03, 19:22
          Konfitura truskawkowa, kupuje co prawda nie w Leader Price ale w Geant, ale oni
          wlasnie maja tam te marke jako "wlasnej produkcji" bo to jedna siec przeciez.
          Konfitura zaznaczam (nie dzem) jest przepyszna, wszystkie dostepne smaki,
          malinowa tez ale truskawkowa szczegolnie. A kto jest producentem dla nich?
          Materne-Agros czyli najlepsza firma jesli chodzi o konfiturki wlasnie.
          Znajdziecie tam cale owoce a cena rozni sie znacznie (i pojemnosc sloiczka ;)
          co daje nam jeszcze wiecej pysznej przyjemnosci. Najbardziej mniam mniam na
          kanapkach z maslem orzechowym i owa konfiturka na wierzchu. Polecam maslo
          gladkie, nie z kawalkami orzechow.
          Pozdrawiam
          Myszactwo
      • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: leader price 08.08.03, 01:02
        kup tam kiedyś majonez, najdroższy jaki znajdziesz na półce. Ale nie jedz.

kasia.lomanczyk napisała:

> Poniewaz w zarchiwizowanym watku nie mozna juz dodawac postow, wpisze sie
        tutaj
        > .
        > Do wszystkich zagorzalych przeciwnikow LP: chcialabym zauwazyc, ze na
        przyklad
        > serek camembert LP to nic innego jak Turek, tylko w innym opakowaniu. Serki
        > homogenizowane smakowe to TSM (moje ulubione). Plyn do higieny intymnej to
        > Ziaja.
        > Jednym slowem - trzeba patrzec na to, kto produkuje to co kupujecie. A jesli
        > slepo wierzycie markom, to jestescie naiwni, bo czesto tansze marki sa tak
        samo
        >
        > dobre albo nawet lepsze niz drogie. Z tym, ze w cene tych drogich wliczona
        jest
        >
        > promocja, reklamy itp.
        > Dlatego smieszne dla mnie jest, gdy ktos twierdzi ze LP jest niedobre bo to
        LP.
        > O ludziach, ktorych po prostu nie stac na nic drozszego, sie nie wypowiadam
        bo
        > to raczej oczywiste.
        • kasia.lomanczyk Re: leader price 08.08.03, 09:49
          Ja przeciez nie mowie, zeby kupowac tam wszystko. Ale jest pare produktow ktore
          sa naprawde dobre.
          • underthebridges Re: leader price 08.08.03, 09:54
            Śmiało kupujcie: mineralną niegazowaną, mleko, makaron, jogurt naturalny i
            smakowe też, oliwki, olej, margarynę, wódkę Extra Żytnia.

Nawet nie dotykajcie: groszku w puszce, koncentratu pomidorowego, piwa,
            pieczarek marynowanych, parówek.
    • moboj Re: leader price 08.08.03, 11:45
      produkty LP można kupić we wrocławskim Geancie i czasem coś z tych produktów
      kupuję: tunczyka w oleju, chusteczki higieniczne, sok grejfrutowy w dużym
      kartonie, papier do drukarki, oliwki, dżemy (materne je robi), platki
      kosmetyczne, waciki do mycia uszu, ręczniki papierowe. więcej rzeczy nie
      pamiętam...
      • Gość: giezik Re: leader price IP: 217.11.134.* 08.08.03, 11:54
        kup tunczyka w puszce Lisnera (wcale nie taki drogi,
        jakby nazwa sugerowala :) ) i dla porownania jakis
        wlasnie w LP, Wilbo itp.
        Sory, ale ja widze roznice i to kolosalna w smaku
        • segovia Re: leader price 08.08.03, 12:57

Ja kupuję tam namiętnie oliwki. Bardzo dobre no i tanie...
    • Gość: Kawawa Re: leader price IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 13:15
      Ja LP kupuje tunczyka w sosie wlasnym - dla moich kotow... One go uwielbiaja!!!
      ;)))
      • Gość: he,he Re: leader price IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 15:20
        parę tygodni temu była kontrola tzw. tanich marek /opisywana w prasie
        ogólnopolskiej/: lp/geant/, korzystny zakup/tesco/ itp., wyniki: 60 do 90% tych
        produktów nie spełniało jakichś tam norm, w wielu grupach asortymentowych 9
        produktów na 10 było wadliwych. róbta co chceta, ja tam nie kupuje....

ps. jak się wykorzystuje przewagę kosztową, to się maksymalnie tnie WSZYSTKIE
        koszty, nie tylko na marketing...

pzd.
        • Gość: wini3 Re: leader price IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 23:17
          A ja mam do wyboru kupić w Biedronce, Albercie lub Leader price.Jeśli chodzi o
          jakość towaru to specjalnie nie wyróżniałabym na minus LP . Raczej Biedronkę.
          I gdzie mam kupić? Kupuję w Biedronce bo mam najbliżej . A w LP kupuję sałatki
          w puszce - nicejską, meksykańską, śródziemnomorską, tuńczyka. Moje zwierzaki
          uwielbiają konserwy dla zwierząt. Nie wiem czy są zdrowe ale chyba smaczne
          skoro najbardziej lubią właśnie te a są tanie. To są produkty dla LP. Oprócz
          tych widzę produkty które są we wszystkich innych sklepach. Dlatego nie
          udawajmy że te sklepy maja świetny towar a inne do niczego. Po prostu kupujmy
          to co dobre lub nam odpowiada. I niekoniecznie musimy być dziadami żeby to
          kupować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka