Gość: ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 13:26 Czy ktoś wie gdzie można kupić? A przy okazji życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poszukiwaczarmi Re: Bajgle 31.12.07, 13:29 Musiałabyś podać, gdzie mniej więcej mieszkasz :) Bo bajgle można kupić np. na Wyspie Księcia Edwarda w Kanadzie, ale to może być za daleko :P Do Siego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Bajgle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 14:00 Oczywiście, święta racja - zapomniałam podac kraju! chodzi mi o Polskę, a konkretniej o jej południową część :) Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re:Jakaż precyzyjna odpowiedź. 31.12.07, 14:05 To tylko 1872 km granicy południowej Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Bajgle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 14:23 a konkretne miejsce w Krakowie, bo ja nietamtejsza, ale bywam. A żeby być bardziej precyzyjna to mieszkam w Gliwicach, ale wiem, że tu bajgli nie kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Bajgle 31.12.07, 14:46 No w Krakowie - to począwszu od dworca idąc w kierunku Rynku - dosłownie wszędzie! Z solą, makiem, sezamen.... Wszędzie stoją wózki z obwarzankami krakowskimi :) Nie ma siły by ich nie znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Bajgle 02.01.08, 15:32 Skoro człowiek chce kupić bajgle, to co Ty tu z obwarzankami doradzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Re: Bajgle IP: *.pp.com.pl 31.12.07, 15:49 Bajgle, nie obwarzanki, ale takie np. z cynamonem i rodzynkami, z cebulą, orzechami itp., świetne na kanapki, możesz kupić na Kazimierzu, w "Bagelmamie" ul. Podbrzezie 2. Ja uwielbiam te cynamonowe z curry z kurczaka. rewelacja!!! Sprzedają tez mrożone, chyba po 1,80, mozna sobie w domu odpiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Bajgle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 15:26 No pieknie dziękuję!!! Właśnie o TAKIE bajgle ala bułka mi chodziło, nie o obwarzanki! Więc jeszcze raz WIELKIE dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś