roseanne 21.03.08, 15:14 wyrosnietych bab kruchych mazurkow wspaniele wywedzonych kielbasek soczystych pieczeni slonca wody w Dyngusa i kolorowych jajeczek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa9717 Re: Wesolych Swiat 21.03.08, 15:20 I ode mnie dla pichcących! Wyrośnięta Baba Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Wesolych Swiat 21.03.08, 15:26 I ode mnie... Równego sernika . (mój się jeszcze piecze - rzucałam nim przed pieczeniem , po pieczeniu , też mu nie daruję ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koka Re: Wesolych Swiat IP: 193.17.14.* 21.03.08, 20:03 Ja Wam życzę zdrowych,miłych i wesołych Świąt Wielkanocnych Odpowiedz Link Zgłoś
bodzia50 życzenia+ humor świąteczny 21.03.08, 22:48 Wszystkim : dobrego jedzonka i miłych gości,a dla zmęczonych pracą w kuchni humor świąteczny: (powinien sie otworzyć) img257.imageshack.us/my.php?image=witatutume8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: Wesolych Swiat 21.03.08, 23:09 Wiosennych i jajecznych świąt. I karteczka ode mnie: img141.imageshack.us/my.php?image=pisankipx1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwaczarmi Re: Wesolych Swiat 21.03.08, 23:48 Wszystkim miłośnikom dobrego smaku Poszukiwacz życzy na Święta jajek od kurki zielononóżki, albo przynajmniej od kurek z wolnego wybiegu, szynki z szynki a nie z wypełniaczy i polifosforanów, białej kiełbasy droższej niż 4,99/kg oraz świeżo startego chrzanu bez octu. I żeby polska była polską a nie zwyczajną :P Poza tym życzmy sobie, abyśmy nie musieli jadać sałatek z kapusty pekińskiej ani ryżowych mieszanek z kukurydzą, ananasem i brzoskwinią przynoszonych na składkowe imprezy :) Odpowiedz Link Zgłoś