Dodaj do ulubionych

recenzje Makłowicza

IP: *.fema.pl / 192.168.2.* 08.09.03, 11:21
Chciałoby się powiedzieć pilnuj szewcze kopyta.
Recenzje kulinarne dobre, napisane z radosnym
zadowoleniem ze spożytego jadła, ale te wtręty
polityczne niestety rodem z notatnika agitatora (
starsi to pamiętają), a bardziej wspólcześnie z cyklu
Balcerowicz musi odejść. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: bacchus Re: recenzje Makłowicza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 00:58
      Jak widzę tego facetaw tv jak opowiada i przygotowuje jadło (zawsze z tego
      samego regionu tj. galicji) to flaki mi skręca.
      • Gość: N.C. Re: recenzje Makłowicza IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.3.* 09.09.03, 07:26
        A ja lubię Makłowicza, jeżeli coś mi skręca, to tylko z głodu na widok
        tychsmakołyków. A dla tych co nie przepadają za R.M. prosta rada. Na każdym
        pilocie i każdym odbiorniku TV jest taki mały guziczek - czasem z napisem
        wyłącz, czasem OFF, czasami OUT. Wystarczy przycisnąć i już nioc Wam skręcać
        nie będzie!
        • Gość: Roy Re: recenzje Makłowicza IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 10:53
          N.C. Ameryki nie odkryłeś ja właśnie tak robię.
          • Gość: N.C. Re: recenzje Makłowicza IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.3.* 09.09.03, 11:27
            Drogi Roy, ja nic nie odkrywam. Po prostu, jeżeli coś mi się podoba, oglądam
            to, jeżeli nie - nie oglądam,tylko przełączam na inny kanał, ale nie chodzę po
            całym mieście (i forum) i nie użalam się, co też złego ta wstrętna telewizja
            puszcza, bo ja na coś nie mogę patrzeć. Nie mogą - więc nie patrzę, ale nie
            zatruwam życia innym informacją, że coś jest beznadziejne. Bo skoro takie
            jest, to nawet nie warto o tym pisać. A przy okazji, skoro od razu wyłączasz
            TV, to tak naprawdę nie masz prawa się wypowiadać, bo skoro nie oglądasz, to
            nie wiesz o czym piszesz, bo nawet tłumaczenie, że kiedyś oglądałem i wiem,
            nie jest dobrym argumentem. Bo to co było kiedyś, nie musi pokrywać się z tym,
            co jest teraz :-)))
            Pozdrawiam (ja też mam wieleprogramów, którychnie cierpię i po prostu ich nie
            oglądam. Ale nie wypowiadam się na ich temat - co najwyżej mogę wspomnieć, że
            mnie nie interesują, ale ich wartości nie oceniam)
            • Gość: Roy Re: recenzje Makłowicza IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 20:03
              N.C. mój wpis nie miał na celu obrażanie Ciebie, ale jeśli tak to odebrałeś to
              przepraszam. Co do Pana Makłowicza, to należę do nielicznej tutaj grupy, która
              nie lubi jego programów, ale nie zamierzam się rozpisywać na ten temat(chociaż
              mam dużo argumentów na obronę mojego poglądu). Jak słusznie zauważyłeś, może
              nie powinienem wypowiadać się na jego temat gdyż nie oglądam jego programów.
              Jakiś czas temu obejrzałem kilka, i to mi w zupełności wystarczyło. Czy coś
              się w jego przypadku zmieniło?, na pewno, dawniej (według mnie) miał tylko
              wiedzę „teoretyczną”, obecnie jako „ekspert” na pewno dostaje w każdej knajpie
              darmową michę więc mógł się trochę wyrobić. Ale nieważne, każdy lubi coś
              innego i nie zamierzam nikomu zabraniać oglądania jego programów, jeśli są
              takie osoby które go lubią to OK. Co do twojego stwierdzenia o „zatruwania
              życia innym informacją, że coś jest beznadziejne” to pozwolisz, że się nie
              zgodzę. Forum jest miejscem do wymiany myśli nie tylko za Panem Makłowiczem
              ale i przeciwko (jak i na wiele innych tematów). Można też zastosować zasadę
              jak w przypadku telewizora – zmienić temat. Na pewno można wyrazić swoją
              opinię gdyż w tym celu forum istnieje. W telewizji niestety nie można, trzeba
              oglądać to co nam się serwuje za płacony abonament.

Pozdrowienia
      • Gość: Yaro Re: recenzje Makłowicza IP: gateway:* / 192.168.32.* 10.09.03, 08:11
        Gość portalu: bacchus napisał(a):

> Jak widzę tego facetaw tv jak opowiada i przygotowuje jadło (zawsze z tego
        > samego regionu tj. galicji) to flaki mi skręca.

No, ale Ty jesteś ze Stolycy....
      • ruthel Re: recenzje Makłowicza 12.09.03, 19:51
        przecież ten facet mówi o gotowaniu jak o poezji a porówniania ma nieziemskie
        (ciasteczko kruche jak pokój na bliskim wschodzie)
        widząc tego faceta wiem co trace jedząc chleb z szynką zamiast własnoręcznie
        wypieczonego chleba z własnoręcznie zrobionym smalcem
        • Gość: Linn Re: recenzje Makłowicza IP: *.dialup.tiscali.it 13.09.03, 10:35
          Niezrownany jest jeden Neapolitanczyk z wloskiego kanalu Alice / ostatnio
          niestety kodowanego /. Torty i ciastka opisuje tak, jakby byly to osoby. Dla
          niego kazde ciasto ma charakter.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka