frezja-finezja 16.09.08, 12:36 Jeszcze nigdy nie robiłam sama domowej kiszonej kapusty, ale strasznie chcę spróbować. Zupełnie nie wiem, jak się do tego zabrać, czy ktoś może mi podpowiedzieć?? Jak to się robi??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dispell [...] 16.09.08, 12:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
frezja-finezja Re: kapusta kiszona 16.09.08, 13:09 Nie wiem czemu od razu na to nie wpadłam, już patrzę. Chyba jeszcze dziś się za to wezmę:)) Tej kapusty nie zalewa się wodą?? Zawsze tak myślałam. Odpowiedz Link Zgłoś
dispell [...] 16.09.08, 13:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieskorzanka A ja lubię zalać osłodzoną wodą, IP: *.proszynski.pl 16.09.08, 13:55 powstaje wtedy więcej pysznego soku do picia ( oczywiście po ukwaszeniu) U mnie kapusta zrobiona w piątek już wczoraj była ok. Odpowiedz Link Zgłoś
frezja-finezja Re: kapusta kiszona 16.09.08, 14:57 Dzięki za oświecenie:) Już zrobiłam, ale mało tego wyszło, muszę jutro kupić jeszcze jedną kapustę i zrobić więcej:) dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
frezja-finezja Re: kapusta kiszona 16.09.08, 13:18 Jeszcze jedno pytanie: długo się czeka na taką kapustę?? Kiedy mniej więcej jest już gotowa do jedzenia?? Odpowiedz Link Zgłoś