Dodaj do ulubionych

Pytanie dot. książki

20.09.08, 18:11
Zainteresowała mnie książka "Wyśmienite placki, naleśniki, gofry"
allegro.pl/item434812522_wysmienite_placki_nalesniki_gofry_super_cena.html#photo
Miał ktoś może styczność z tą lekturą?
Obserwuj wątek
    • alinka_li Re: Pytanie dot. książki 22.09.08, 14:12
      Tak, mam ją, ale dawno kupiona i nie mam pojęcia czy dobra:) w wydawnictwie Klub
      Dla Ciebie kupisz na pewno taniej.
      • echme Re: Pytanie dot. książki 22.09.08, 17:56
        Chciałam po prostu wiedzieć, czy przepisy z tej książki smaczne :D A tak poza
        tym, nie pamiętasz czy zawiera fotografie?

Pozdrawiam.
        • alinka_li Re: Pytanie dot. książki 22.09.08, 22:53
          Właśnie ją przeglądam: są ładne zdjęcia, ale nie do każdego przepisu, same przepisy apetyczne, wyglądają na proste i smaczne. Tu masz parę opinii na temat tej książeczki:
          www.kdc.pl/produkt/0/10/171405000/Wysmienite-placki-nalesniki-gofry.html
          • echme Re: Pytanie dot. książki 23.09.08, 18:58
            Dziękuje za odpowiedź :)

Nie wiesz, czy za konto na tej stronie KDC pobierana jest jakaś opłata? Czy po
            prostu kupuje się normalnie, jak w każdym innym sklepie internetowym? Bo dziwi
            mnie niska cena.

Pozdrawiam.
            • Gość: ania_m nie badz frajerem IP: *.pools.arcor-ip.net 23.09.08, 19:52
              klub znaczy, ze skladajac zamowienie stajesz sie czlonkiem klubu na przynajmniej
              12 miesiecy. w ciagu tego czasu jestes ZOBOWIAZANA zakupic w klubie co miesiac
              (kwartal?) ksiazki, cd itp za jakas okreslona cene. sama nie zamowisz, przysla
              ci automatycznie pozycje z katalogu bestsellerow.
              no i popatrz na koszty wysylki. za rzeczy do 60zl placisz 10 zl. to troche sporo.
              mozliwe, ze ten konkretny klub dziala troche innaczej. w niemczech takich jest
              pelno i wszystkie omijam szerokim lukiem, bo dla mnie takie wynalazki to
              OSZUSTWO I NACIAGANIE FRAJEROW.
              • Gość: aga w kdc nie ma obowiazku zamawiania z każdego IP: *.tvk.torun.pl 23.09.08, 20:05
                katalogu, przynajmniej kiedyś tak było
                • echme Re: w kdc nie ma obowiazku zamawiania z każdego 23.09.08, 22:01
                  ania_m - dzięki za ostrzeżenie. Chyba najlepiej będzie, jak poszukam tej książki
                  w pobliskiej księgarni.

Pozdrawiam.
                  • ania_m66 Re: w kdc nie ma obowiazku zamawiania z każdego 23.09.08, 22:35
                    wg strony tego klubu nie trzeba zamawiac okreslonej liczby pozycji w okreslonym
                    czasie
                    www.kdc.pl/faq/2.html
                    w niemczech w klubach ksiazki, np bertelsmanna musisz niestety to robic.
                  • alinka_li Re: w kdc nie ma obowiazku zamawiania z każdego 24.09.08, 01:19
                    Bzdura! To nie świat książki tylko kdc, nie ma żadnego obowiązku kupowania,
                    Ania, po co straszysz ludzi? A jest tanio bo to oni tą książkę wydali, wystarczy
                    trochę poczytać...
                    • Gość: ania_m Re: w kdc nie ma obowiazku zamawiania z każdego IP: *.pools.arcor-ip.net 24.09.08, 01:51
                      masz klopoty z czytaniem alinko? ;)
                      moj post nad twoim
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=84924889&a=85065913pozdrawiam
                      p.s. w dalszym ciagu odradzam kluby jakiekolwiek. jesli nawet nie ma przymusu
                      zamawiania, jestesmy bombardowani reklamami. co gorsza wiekszosc klubow
                      sprzedaje nasze dane dalej (mimo, ze sie na to nie zgadzamy zakladajac konto) i
                      x innych firm bombarduje nas reklamami poczta, mejlami i przez telefon.
                      • alinka_li Re: w kdc nie ma obowiazku zamawiania z każdego 24.09.08, 10:32
                        Kłopotów z czytaniem nie mam najmniejszych, najlepszy przykład to ten, że
                        potrafię przed zamówieniem czegokolwiek z netu zapoznać się z warunkami zakupu,
                        a okazuje się, że to nie takie oczywiste:)))Mój post był do Ani_m, jeśli jesteś
                        również Ania_m66 cóż poradzę? Może logowanie się po prostu, jasnowidzem nie
                        jestem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka