Gość: kaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 15:10 Hania czy wiesz juz gdzie je mozna kupic? Moze na targach? Ja bym chetnie zrobila. Przypomni mi sie dziecinstwo, babcia czesto robila..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balbina2 Re: do Hani a propos przepiorek 21.11.03, 15:29 W delikatesach Bomi i czasem w Carrfourze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: do Hani a propos przepiorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 15:39 Dzieki. Bomi nie na w krakowie - chyba? Sprobuje w Carrefourze. Odpowiedz Link Zgłoś
plucha Re: do Hani a propos przepiorek 21.11.03, 15:47 Co prawda nie przepiórkę, ale kuropatwę upolowała latem moja suka. Niestety nie podzieliła się, wrąbała sama, nie martwiąc się o sposób przyrządzenia ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: do Hani a propos przepiorek 21.11.03, 20:42 A, gdzie tam - pytałam w dwóch Bomi i paniom robiły się okrągłe oczy. Wiem, że bywają na bazarku na Polnej, ale przestrzegano mnie, że są upiornie drogie i najczęściej niejadalne. Będę szukać dalej. Odpowiedz Link Zgłoś