rudolf.ss 24.03.09, 03:48 Czy ktoś z was próbował zrobić domowym sposobem ketchup curry - w Polsce żaden producent nie zdecydował się dać go na rynek, a np. w takiej Holandii można go kupić wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiasadowska77 Re: ketchup curry 24.03.09, 10:36 www.bio-market.pl/p/pl/389/ketchup+curry+-300ml.html www.biovert.pl/product_info.php?manufacturers_id=23&products_id=984 ekosfera.pl/pl/product/view?id=213162 Jest sporo sklepów które oferują taki ketchup, wrzuciłam internetowe, ale w stacjonarnych też jest bez problemu, przynajmniej w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: ketchup curry 24.03.09, 10:40 - w Polsce żaden > producent nie zdecydował się dać go na rynek, Jadlam go w Polsce, zakupiony przez moja babcie w polskim sklepie, wiec chyba jednak sie mylisz. Ale nie smakowal mi. Odpowiedz Link Zgłoś
green-aria Re: ketchup curry 24.03.09, 17:08 Kilka lat temu był w polskich sklepach ketchup curry Heintza.Ale od dłuższego czasu go nie ma ,chyba nie podbił serca( czy raczej podniebienia) Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś