mhr-cs 24.04.09, 16:40 jajko najlepszy produkkt natury, czy znacie cos lepszego, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Benia Re: jajko IP: *.adsl.alicedsl.de 24.04.09, 16:47 Cielecina z winem a jajko na kaca. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: jajko 24.04.09, 16:51 Gość portalu: Benia napisał(a): > Cielecina z winem a jajko na kaca. czy to jest prymitywna odpowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus a co jest takiego dobrego w jajku? 24.04.09, 16:59 cholesterol? Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus kosztela to doskonaly 24.04.09, 17:09 produkt natury, wg mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f tak naprawdę, to ostryga.. 24.04.09, 17:18 jest jak świat:-)) a poważnie - przestańcie może juź bawi się "w bidulkę". Pls, bo mało śmieszne się zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: a co jest takiego dobrego w jajku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 18:28 Mnóstwo wartości odżywczych...? Pod warunkiem oczywiście, że jest gotowane na miękko lub twardo (wtedy żółtko się nie utlenia i nie wytwarza tego demonizowanego cholesterolu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 21:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus ejze 24.04.09, 21:58 zyje bez jajek od 11 roku zycia, no nie napisze, jak dlugo, bo sobie wlasnie uswiadomilam, ze strasznie dlugo juz, dluzej niz te 11 lat jajecznych:) i zyje. a samo jajko az tak wiele niesamowitych atrakcji nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
poughkeepsie Re: ejze 24.04.09, 23:08 oczywiście, że ma poczytaj sobie. Proszę bardzo: www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/zasady-zywienia/jajo-calosc-doskonala_33713.html Odpowiedz Link Zgłoś
marta.r.8.5 Re: jajko 27.04.09, 10:26 mleko :-) z mleka można zrobić bardzo dużo: twaróg, ser, śmietana, kefir, jogurt, masło, kwaśne mleko, maślanka a także można się wykąpać w mleku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x do "kompieli" najlepsze jest IP: *.unitymediagroup.de 27.04.09, 10:30 mleko oslic! Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia pomidor :) 27.04.09, 14:42 dla mnie osobiście jest to najdoskonalszy produkt natury :) jestem zakochana pod każdą postacią jajko - spokojnie może zająć 2 miejsce, lubię pod każdą postacią" na miękko, na twardo, smazone, sadzone, z kluskami, z kaszą, w zapiekance, w sałatkach.. extra extra, tylko że organizm czasem się buntuje przeciwko nad czym ubolewam Odpowiedz Link Zgłoś