hotally 25.05.09, 23:25 Zbieram się do zakupu garnka/ urządzenia do gotowania na parze... na co zwracać uwagę? Czytałam kiedyś opinie, że od czegoś tam robi sie metaliczny posmak pokarmów. Jaką firmę/ model polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szopen_cn Re: gotowanie na parze 26.05.09, 05:49 Polecamy garnek a nie urzadzenie. Radze poszukac po sklepach orientalnych, szczegolnie chinskich. Spory, ze stali nierdzewnej, najlepiej jesli jest to duzy garnek z wkladka z dzirkami a do tego jeszcze jedna nakladka (lub kilkoma. Cos w tyme stylu, tyle, ze z nierdzewki: importfood.com/stacked_steamer.html Odpowiedz Link Zgłoś
upl Re: gotowanie na parze 26.05.09, 11:52 hotally napisała: > Zbieram się do zakupu garnka/ urządzenia do gotowania na parze... na co > zwracać uwagę? Czytałam kiedyś opinie, że od czegoś tam robi sie metaliczny > posmak pokarmów. > Jaką firmę/ model polecacie? > Ja mam zwykly garnek z IKEI z wkladka do gotowania na parze mam tez bambusowy pojemnik chinski do gotowania na parze Odpowiedz Link Zgłoś