Gość: Ag IP: *.provider.pl 12.12.03, 21:53 Nie wie ktos moze gdzie (Wroclaw lub internet) mozna kupuc taka strzykawke do polewania pieczeni sosem? Bo juz rece zalamuje, nigdzie czegos takiego nie ma, a ja wiem na pewno, ze istnieje... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g Re: Przyrząd do sosu IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 12.12.03, 22:02 to jest bulb baster, nie wiem jak po polsku. a moze taka gruszka z apteki mogłaby byc ekwiwalentem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: Przyrząd do sosu IP: *.provider.pl 12.12.03, 22:05 Moze i by byla, ale kiepsko by wygladala pod choinka :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: Przyrząd do sosu IP: *.icpnet.pl 12.12.03, 22:33 moze glupie pytanie, ale jak sie tego uzywa? Obejrzalam obrazek w necie i nie bardzo wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: Przyrząd do sosu IP: *.proxy.aol.com 12.12.03, 23:19 1. Wciskasz gruszkę by zmniejszyć pojemność. 2. Zanurzasz końcówkę w sosie. 3. Odpuszczasz gruszkę co powoduje zasycenie sosu do tuby. 4. Podlewasz pieczeń ściskając gruszkę. Innymi słowy, taka pieczeniowa lewatywa. Odpowiedz Link Zgłoś
wini3 Re: Przyrząd do sosu 13.12.03, 07:50 Takie cudo kupiłam w jakimś supermarkecie - ale to miało być do zbierania tłuszczu z powierzchni sosu. Nie używam bo lubię tłuszcz, miałam zamiar użyć do akwarium ale za krótkie. Trzymam i dbam o część szklaną. Ciekawe jeszcze jak długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: Przyrząd do sosu IP: *.icpnet.pl 13.12.03, 15:36 Dzieki:-))) Wyglada to na przydatna rzecz, jak spotkam, to sobie kupie. Odpowiedz Link Zgłoś