marghot 26.08.09, 10:22 możecie wskazać, w których poznańskich sklepach dostanę białe i kolorowe papierki do muffinów? gdzieś wpadły mi w oko tylko foremki mini o podstawie ok. 3cm, a szukam większych powiedzmy 5cm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Papiloty, papierki do muffinów - Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 10:26 Białe są w Piotrze i Pawle, na pewno. Poszukaj może w sklepach gospodarstwa domowego - w okolicach Rynku Jeżyckiego jest ich pełno i Głogowska Odpowiedz Link Zgłoś
irishcream Re: Papiloty, papierki do muffinów - Poznań 26.08.09, 11:21 W selgrosie są kolorowe, ale nie polecam, kiepsko pachną po upieczeniu. Kolorowe najlepiej zamówić w necie, nigdy jeszcze się nie zawiodłam. Białe w PiP bywają oraz w Tesco i Carrefourach z tej firmy na F, co ma akcesoria kuchenne, nazwy nie pomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Papiloty, papierki do muffinów - Poznań 26.08.09, 11:40 w selgrosie nie było :/ ale dzieki za info o smrodliwości kolorowe nabyłam w sieci i białe tez na kolejne papierki-wypieki zapoluję w realu Odpowiedz Link Zgłoś
mamagnoma Re: Papiloty, papierki do muffinów - Poznań 26.08.09, 17:47 www.przydasiownia.pl Odpowiedz Link Zgłoś