Gość: magda IP: *.gd.pl 25.04.06, 14:10 czy ktoś może zna,leczy się u dr.Biebrzyńskiego ( w Gdyni przy Klifie ),podobno jest dobry i chodzi do niego bardzo dużo kobiet.proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chabrasinka Re: ginekolog dr. Biebrzyński IP: *.chello.pl 26.04.06, 14:52 Doktor nazywa sie Bierżynski. Przyjmuje przy Klifie na ul Jodlowej ( taki fioletowy domek, skreca sie przed cheesecake'iem, ciatkarnia ) tel. 586248031. jestem w drugiej ciazy prowadzonej przez niego. jestem bardzo zadowolona. Mozna zadzwonic z kazdym problemem nawet w nocy. ma dobry sprzet usg, wiele zabiegow wykonuje na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.testy dr Bierżyński 08.05.06, 09:32 Włśnie - dr Bierżyński. Też polecam. Dobry sprzet i dobry fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: ginekolog dr. Biebrzyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 10:16 Bardzo dobry specjalista,miałam kilka poronień ,chodzę do niego z drugim dzieckiem ,już niedługo rodzę , bardzo dobrze prowadził moją ciążę. pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ginekolog dr. Biebrzyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 22:44 BIERŻYNSKI - gnom, burak i eunuch; nadaje sie do pilnowania swojego pieska... . Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.testy Re: ginekolog dr. Biebrzyński 06.07.06, 14:22 Aga, bardzo konstruktywna odpowiedź. Moze uzasadnisz po krótce swoje przykre "doświadczenia", bo bardzo enigmatycznie brzmi twoja wypowiedź (szczególnie eunuch...). A pieska ma SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasza Re: ginekolog dr. Biebrzyński IP: *.gdynia.mm.pl 07.09.06, 15:10 Rowniez nie polecam, pod koniec ciazy gdy zaczely sie problemy zwyczajnie mnie zignorował. Podczas wizyt pytal sie mojego meza jakie leki podawac (!).. zenujace podejscie do pacjenta, marne kwalifikacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz1978 Re: ginekolog dr. Biebrzyński IP: *.gdynia.mm.pl 24.09.06, 23:20 Też prowadziłam ciążę u dr Bierżyńskiego... Dr posiada całkiem niezły sprzęt usg jak i przyjemny fotel... miły też jest, zabawny, niby wszystko było ok na wizytach i ciąża bez komplikacji najmniejszych, to odniosłam wrażenie, że szanowny Pan dr leci na ilość przyjmowanych pacjentek dziennie, szastu prastu i następna ... Niedosyt wyczerpujących informacji na tematy bardziej skomplikowane, podejrzewam, że gdybym miała skomplikowaną ciążę, szukałabym innego lekarza. pozdrawiam przyszłe mamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
anijka2 Re: ginekolog dr. Biebrzyński 09.10.06, 09:38 zgadzam się z tobą w 100%tez odniosłam takie wrażenie!!!i że było z małym wszystko ok dlatego u niego zostałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamparara Re: ginekolog dr. Biebrzyński IP: *.vnet.pl.vnet.pl 03.10.06, 16:41 a czy ktos moglby podac ile kosztuje u niego wizyta?z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
anijka2 Re: ginekolog dr. Biebrzyński 09.10.06, 09:36 Gość portalu: pamparara napisał(a): > a czy ktos moglby podac ile kosztuje u niego wizyta?z gory dzieki zależy co będziesz robić..ja płaciłam czasem 30 potem 60zł badanie+USG ale nie jest drogo bo w przychodni musiałam płacić o 10zł więcej a sprzęt był 100razy gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
anijka2 Re: ginekolog dr. Biebrzyński 09.10.06, 09:40 nie Biebrzyński tylko BIREŻYŃSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoska Re: ginekolog dr. Biebrzyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 10:24 Nie Bireżyński, a Bieryżyński Odpowiedz Link Zgłoś