Dodaj do ulubionych

ginekolog dr. Biebrzyński

IP: *.gd.pl 25.04.06, 14:10
czy ktoś może zna,leczy się u dr.Biebrzyńskiego ( w Gdyni przy
Klifie ),podobno jest dobry i chodzi do niego bardzo dużo kobiet.proszę o
opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: chabrasinka Re: ginekolog dr. Biebrzyński IP: *.chello.pl 26.04.06, 14:52
      Doktor nazywa sie Bierżynski. Przyjmuje przy Klifie na ul Jodlowej ( taki
      fioletowy domek, skreca sie przed cheesecake'iem, ciatkarnia ) tel. 586248031.
      jestem w drugiej ciazy prowadzonej przez niego. jestem bardzo zadowolona. Mozna
      zadzwonic z kazdym problemem nawet w nocy. ma dobry sprzet usg, wiele zabiegow
      wykonuje na miejscu.
    • gosia.testy dr Bierżyński 08.05.06, 09:32
      Włśnie - dr Bierżyński. Też polecam. Dobry sprzet i dobry fachowiec.
    • Gość: Dorota Re: ginekolog dr. Biebrzyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 10:16
      Bardzo dobry specjalista,miałam kilka poronień ,chodzę do niego z drugim
      dzieckiem ,już niedługo rodzę , bardzo dobrze prowadził moją ciążę.

pozdrawiam Dorota
      • Gość: aga Re: ginekolog dr. Biebrzyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 22:44
        BIERŻYNSKI - gnom, burak i eunuch; nadaje sie do pilnowania swojego pieska... .
        • gosia.testy Re: ginekolog dr. Biebrzyński 06.07.06, 14:22
          Aga, bardzo konstruktywna odpowiedź. Moze uzasadnisz po krótce swoje
          przykre "doświadczenia", bo bardzo enigmatycznie brzmi twoja wypowiedź
          (szczególnie eunuch...).

A pieska ma SUPER!
          • Gość: natasza Re: ginekolog dr. Biebrzyński IP: *.gdynia.mm.pl 07.09.06, 15:10
            Rowniez nie polecam, pod koniec ciazy gdy zaczely sie problemy zwyczajnie mnie
            zignorował. Podczas wizyt pytal sie mojego meza jakie leki podawac (!)..
            zenujace podejscie do pacjenta, marne kwalifikacje.
            • Gość: xyz1978 Re: ginekolog dr. Biebrzyński IP: *.gdynia.mm.pl 24.09.06, 23:20
              Też prowadziłam ciążę u dr Bierżyńskiego... Dr posiada całkiem niezły sprzęt
              usg jak i przyjemny fotel... miły też jest, zabawny, niby wszystko było ok na
              wizytach i ciąża bez komplikacji najmniejszych, to odniosłam wrażenie, że
              szanowny Pan dr leci na ilość przyjmowanych pacjentek dziennie, szastu prastu i
              następna ...
              Niedosyt wyczerpujących informacji na tematy bardziej skomplikowane,
              podejrzewam, że gdybym miała skomplikowaną ciążę, szukałabym innego lekarza.
              pozdrawiam przyszłe mamy:)
              • anijka2 Re: ginekolog dr. Biebrzyński 09.10.06, 09:38
                zgadzam się z tobą w 100%tez odniosłam takie wrażenie!!!i że było z małym
                wszystko ok dlatego u niego zostałam...
    • Gość: pamparara Re: ginekolog dr. Biebrzyński IP: *.vnet.pl.vnet.pl 03.10.06, 16:41
      a czy ktos moglby podac ile kosztuje u niego wizyta?z gory dzieki
      • anijka2 Re: ginekolog dr. Biebrzyński 09.10.06, 09:36
        Gość portalu: pamparara napisał(a):

> a czy ktos moglby podac ile kosztuje u niego wizyta?z gory dzieki
        zależy co będziesz robić..ja płaciłam czasem 30 potem 60zł badanie+USG ale nie
        jest drogo bo w przychodni musiałam płacić o 10zł więcej a sprzęt był 100razy
        gorszy.
    • anijka2 Re: ginekolog dr. Biebrzyński 09.10.06, 09:40
      nie Biebrzyński tylko BIREŻYŃSKI
      • Gość: zoska Re: ginekolog dr. Biebrzyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 10:24
        Nie Bireżyński, a Bieryżyński
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka