Gość: misiupysiu IP: *.chello.pl 26.05.07, 06:33 czy ktoś korzystał i może cos powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oszukana Re: dr. Zofia Pankrac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 18:25 witam odradzam, odradzam, odradzam Na pierwszej wizycie bardzo miła i sympatyczna, no i na tym koniec następne wizyty tak już niestety nie wyglądały chodziłam do pani dr. przez 3 lata ani razu nie zrobiła mi cytologi a wizyta trwała około 5-15 min a cena 100-160 zł i to co miesiąc w ramach kontroli a mój problem jak był tak jest nadal (nie mam dziecka) a pani dr Pankrac nic nie robiła w tym kierunku żadnych badań nic słyszałam wciąż to samo jeśli za miesiąc sie nie uda to sie za panią wezmę i tak w kółko jeszcze miesiąc no i kolejny a pieniążki wpływały do portfela pani dr. Pankrac więc jeśli mogę wyrazić swoją opinie to omijać gabinet jak najdalej Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godivia Re: dr. Zofia Pankrac 24.01.08, 21:51 a ja jestem zadowolona wizyta kosztuje 80 zł, konkretnie, na temat, bez zbednego gledzenia Odpowiedz Link Zgłoś