antyle25 06.07.07, 06:55 S8 przez Łódź. Miasta takie jak Wrocław, Warszawa, Łódź to poteżne aglomeracje Polski. Musi łączyć je dobra droga a teraz to jakaś śmieszna ścieżka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dan3iger Miałem wrażenie że _program_ ma się przed wyborami 06.07.07, 09:30 Miałem wrażenie że PROGRAM ma sie przed wyborami a nie w połowie kadencji, no ale widocznie w kraju gdzie rządzą łajzy, ofermy i maminsynki jest inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 hura, już 30 lat po socjaliźmie, będziemy mieli 06.07.07, 09:41 trochę dróg! Polak potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry_man Ma być pięknie, wyjdzie jak zwykle... IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.07, 19:00 Nie ma co ukrywać - minęła już połowa kadencji PiS, a dróg jak nie było tak nie ma. Ciągle tylko zapowiedzi, zmiany planów, konflikty i nowe, coraz to głupsze, pomysły. Guzik, a nie drogi będziemy mieli. Gdyby jednak jakimś cudem (nie wiem jakim) udało się zbudować te drogi, to nie mam pomysłu kto będzie nimi jeździł. Ruch na A2 i A4 generują narazie samochody ciężarowe które są zwolnione z opłat. Tymczasem nasza super szycha od dróg - minister Polaczek, już zapowiedział, że na A1 przejazdy ciężarówek nie będą rekompensowane. Od czasu do czasu napewno przemknie po niej rządowa limuzyna, albo maybach Rydzyka, ale po za tym będziemy oglądali tam pustkę. ;] Oby tylko ów minister nie zapomniał podpisać klauzuli zabraniającej modernizację dróg znajdujących się w bezpośrednim sąsiedztwie z autostradą, żeby nie odbierać im za dużo ludzi z których można zerżnąć więcej kasy. Wcale nie zdziwiłoby mnie takie postępowanie, bo bądźmy szczerzy - państwo Prawa i Sprawiedliwości prawie niczym nie różni się od państwa czerwonych z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Pr. Nastepny wstyd i wpadka IP: *.cgitmsmdc.ca 01.08.07, 19:43 Ale opciach i wstyd dla Polski - miedzy narodowi turysci beda pluc i smiac sie z nas jadac stara droga do Poznania z Wroclawia .S-5 MUSI POWSTAC to jest numer 1 , a moze mniej krasc to wtedy starczy.Chetnie bym pojechal do Polski na ms. ale jak mam jechac do drugiego miasta 5-6 godzin to ja to "OSIKAL".Mnie z rodzina kosztowalo by ok.15 tys,$.Wtakim razie wole cieple kraje- takich jak ja jast tysioce.Iw ten sposub Polska straci nastepne miliony....to jest idiotyzm......... Odpowiedz Link Zgłoś