ihopeyouwilllikeme 19.03.04, 13:39 Juz mozna wysłuchać nowego singla Alanis, tu: www.bandbuilder.com/alanismorissette/index.php?ref_code=D48942 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: otherside Re: Alanis Morissette - " Everything " - posłucha IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.03.04, 19:14 No dobra piosenka ładna; ale po ostatniej płycie troche mi sie nudzi ten jej styl. Nie no może nowa będzie lepsza, a kiedy będzie w Polsce?? Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Alanis Morissette - " Everything " - posłucha 19.03.04, 19:16 Gość portalu: otherside napisał(a): > No dobra piosenka ładna; ale po ostatniej płycie troche mi sie nudzi ten jej > styl. Nie no może nowa będzie lepsza, a kiedy będzie w Polsce?? Słyszałem kilka piosenek z nowej płyty, zapowiada się świetnie; kiedy w Polsce ? O Jezu, żebym to ja wiedział.....(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otherside Re: Alanis Morissette - " Everything " - posłucha IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.03.04, 19:19 > Słyszałem kilka piosenek z nowej płyty, zapowiada się świetnie Trzymam Cię za słowo > Polsce ? O Jezu, żebym to ja wiedział.....(((( aha, jeżeli ty nie wiesz to od nikogo sie nie dowiem Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Alanis Morissette - " Everything " - posłucha 19.03.04, 19:39 Gość portalu: otherside napisał(a): > aha, jeżeli ty nie wiesz to od nikogo sie nie dowiem Eeeeee, jest jeszcze Rodak. Odpowiedz Link Zgłoś