Dodaj do ulubionych

Monster Magnet

IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 21.03.04, 11:31
Ale zagrali... Jestem do teraz pod wrażeniem...
Obserwuj wątek
    • Gość: irman Re: Monster Magnet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 12:33
      Można prosić o więcej szczegółów, bo ciekawy jestem co i jak? Dużo ludzi się
      pojawiło???
      • Gość: greg Re: Monster Magnet IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 17:21
        Stodoła była wypełniona w połowie, ale ci co przyszli, wiedzieli po co są na
        koncercie. Zero przypadkowych osób. MM grali półtorej godziny (dużo hitów), z
        czego ostatnie 25 minut zajęła kompozycja zakończona rozwaleniem gitary przez
        Wyndorfa. Wszystko świetnie nagłośnione. Warto wspomnieć, że dawno nie
        widziałem tak dobrych supportów, choć w przypadku Gluecifera, było nieco za
        głośno.
        • Gość: McButelka Re: Monster Magnet IP: *.pec.torun.pl 22.03.04, 10:20
          greg - zgadzam się - z jednym zastrzeżeniem - na początku koncertu Monster
          Magnet Dave Wyndorf był za cicho i nie było słychać wogóle solówek - po 3
          kawałkach było już ok. Zespół gra rewelacyjnie - do przodu i z wykopem a
          wokalista ma taką charyzmę że inni powinni brać z niego przykład - rzadko się
          zdarza, że pójdę na koncert i wychodzę "rozwalony", a tu właśnie coś takiego
          miało miejsce... Jadąc do wwy przesłuchałem 3 ostatnie płyty Monster Magnet -
          polecam ten sposób - miałem "na świerzo" w głowie kawałki, które zagrali...
          Ciekawe czy co wieczór Wyndorf rozwala stratocastera na koncercie - po 2
          miesiącach to daje około 40 gitar...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka