Dodaj do ulubionych

Vanilla Ninja - co sadzicie?

IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 03.05.04, 18:40
co sadzicie o grupie Vanilla Ninja i i ch kawalkach? Dla mnie to spoko babki
i robia niezla muze... wpada w ucho...
Obserwuj wątek
    • h8red Wybacz ale... 03.05.04, 19:32
      ... trudno o gorszy syf (jak dla mnie). Zero absolutne. Ani ładu, ani składu.
      Żeby one chociaż ładne były.
    • Gość: ssj4 Re: Vanilla Ninja - co sadzicie? IP: *.debnet.pl 16.05.04, 12:53
      Boshe Vanillki są zajeboskie, kocham je i śnią mi sie w nocy wink ale tak na
      serio to robią oryginalną muzyke, ale niestety nie mozna jej zaliczyć do muzka
      cięzkie brzmienia =(. Co do ich cielesnej wizualizacji to prezentuja najwyższą
      jakość. Jak mozna ich nie kochać? big_grin
      Fani piszcie: kaka85@op.pl
      Pozdrówki wink
    • Gość: yoshi Re: Vanilla Ninja - co sadzicie? IP: *.pai.net.pl 21.05.04, 18:49
      ja chyba zaloze fan klub vanilek..sa po prostu boskie a piret jest
      mmmmmmm...taka babka.
    • Gość: kaaataaa Re: Vanilla Ninja - co sadzicie? IP: *.chello.pl 30.05.04, 10:07
      the best!!!! poprostu zaczepiste!!!!
    • Gość: Poter Re: Vanilla Ninja - co sadzicie? IP: *.zamosc.mm.pl 02.06.04, 21:30
      Ja tez ta myslę.
      szczegolnie podoba mi sie Piret!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: DoMiNiC@ Vanilla Ninja Rulez 4 Ever!! IP: *.gdynia.mm.pl 10.06.04, 15:16
        SiemQa ludzie!! Kocham Vanillki 4 Ever!!
        Fani zgłaszać się:
        E-mail: dominica_@op.pl
        GG: 1823887
        Blog: blog.tenbit.pl/vanillaninja <<Na moim blogu mozecie podawac swoje
        e-maile i GG smile
    • Gość: Janek Która z dziewczyn najbardziej się wam podoba? IP: 217.96.74.* 26.06.04, 23:37
      Mi Piret. Ona jest boska.
    • Gość: Humbak Re: Vanilla Ninja - co sadzicie? IP: *.onecik.pl / *.onecik.pl 27.06.04, 00:13
      No cóż. Widziałem jeden teledysk i wymagałem natychmiastowej hospitalizacji.
      Dobrze, że kumpel szybko wyłączył, bo by mnie nie odratowali.
      • anneke Re: Vanilla Ninja - co sadzicie? 28.06.04, 21:18
        jak dla mnie popik i kolejne gwiazdki szołbiznesu, a tej muzyki nie moge
        scierpiec.. <wymiot>
        • Gość: Grace Re: Vanilla Ninja - co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 08:37
          Tego sie nie da słuchać!!!!
    • Gość: Mentos Re: Vanilla Ninja - co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 08:46
      Pop w sam raz dla roześmianych 10-latek... Na pewno, pomimo hardrockowej
      otoczki, nie zalicza się do cięższych brzmień. Ani do ambitniejszej muzyki. Gdy
      pierwszy raz zobaczyłam ich teledeysk myślałam, że to ten sam zespół, co
      Sugababes... Okropność, jednym słowem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka