Gość: kivi IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 03.05.04, 18:40 co sadzicie o grupie Vanilla Ninja i i ch kawalkach? Dla mnie to spoko babki i robia niezla muze... wpada w ucho... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
h8red Wybacz ale... 03.05.04, 19:32 ... trudno o gorszy syf (jak dla mnie). Zero absolutne. Ani ładu, ani składu. Żeby one chociaż ładne były. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssj4 Re: Vanilla Ninja - co sadzicie? IP: *.debnet.pl 16.05.04, 12:53 Boshe Vanillki są zajeboskie, kocham je i śnią mi sie w nocy ale tak na serio to robią oryginalną muzyke, ale niestety nie mozna jej zaliczyć do muzka cięzkie brzmienia =(. Co do ich cielesnej wizualizacji to prezentuja najwyższą jakość. Jak mozna ich nie kochać? Fani piszcie: kaka85@op.pl Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoshi Re: Vanilla Ninja - co sadzicie? IP: *.pai.net.pl 21.05.04, 18:49 ja chyba zaloze fan klub vanilek..sa po prostu boskie a piret jest mmmmmmm...taka babka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaataaa Re: Vanilla Ninja - co sadzicie? IP: *.chello.pl 30.05.04, 10:07 the best!!!! poprostu zaczepiste!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poter Re: Vanilla Ninja - co sadzicie? IP: *.zamosc.mm.pl 02.06.04, 21:30 Ja tez ta myslę. szczegolnie podoba mi sie Piret!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoMiNiC@ Vanilla Ninja Rulez 4 Ever!! IP: *.gdynia.mm.pl 10.06.04, 15:16 SiemQa ludzie!! Kocham Vanillki 4 Ever!! Fani zgłaszać się: E-mail: dominica_@op.pl GG: 1823887 Blog: blog.tenbit.pl/vanillaninja <<Na moim blogu mozecie podawac swoje e-maile i GG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Która z dziewczyn najbardziej się wam podoba? IP: 217.96.74.* 26.06.04, 23:37 Mi Piret. Ona jest boska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humbak Re: Vanilla Ninja - co sadzicie? IP: *.onecik.pl / *.onecik.pl 27.06.04, 00:13 No cóż. Widziałem jeden teledysk i wymagałem natychmiastowej hospitalizacji. Dobrze, że kumpel szybko wyłączył, bo by mnie nie odratowali. Odpowiedz Link Zgłoś
anneke Re: Vanilla Ninja - co sadzicie? 28.06.04, 21:18 jak dla mnie popik i kolejne gwiazdki szołbiznesu, a tej muzyki nie moge scierpiec.. <wymiot> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grace Re: Vanilla Ninja - co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 08:37 Tego sie nie da słuchać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mentos Re: Vanilla Ninja - co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 08:46 Pop w sam raz dla roześmianych 10-latek... Na pewno, pomimo hardrockowej otoczki, nie zalicza się do cięższych brzmień. Ani do ambitniejszej muzyki. Gdy pierwszy raz zobaczyłam ich teledeysk myślałam, że to ten sam zespół, co Sugababes... Okropność, jednym słowem. Odpowiedz Link Zgłoś