Dodaj do ulubionych

Do milośników Sonic Youth , Ścianki , Pogodna itp.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 12:26
Wszyskich fanów wyzej wymienionych zespolow a także wszelakiej muzyki
alternatywnej ,zapraszam na nowo powstałe forum
artforum.srv.hu/ .Dopiero zaczynamy ale z biegiem czasu zamierzamy
rozszerzyc działalność.
Obserwuj wątek
    • Gość: sober Re: Do milośników Sonic Youth , Ścianki , Pogodna IP: 193.19.140.* 31.05.04, 11:13
      widzę, że sprawa powoli się rozkręcasmile fajnie.
      • dundrub Re: Do milośników Sonic Youth , Ścianki , Pogodna 31.05.04, 11:14
        mam nadzieje, ze to dopiero poczatek rozkretu wink
        • Gość: sober Re: Do milośników Sonic Youth , Ścianki , Pogodna IP: 193.19.140.* 31.05.04, 11:18
          z tego, co widzę można tam wejść przez bardziej przystępny adres:
          www.artforum.prv.pl
          nie ma wtedy reklamy - to tylko taka wskazówka, jakby ktoś reklam nie lubiłwink
          pozdro
      • protekcja Re: Do milośników Sonic Youth , Ścianki , Pogodna 09.10.04, 16:11
        IDEĘ POPIERAM, PRZYDAŁOBY SIĘ TYLKO WIĘCEJ ZESPOŁÓW.
        A TAK TO ZASTÓJ LEKKI Z TEGO CO WIDZĘ.
    • Gość: Taurus 2 Re: Do milośników Sonic Youth , Ścianki , Pogodna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 01:04
      Forum ciekawe, mało takich w Polsce (niestety). Ze swojej strony serdecznie
      zapraszam!!!!
    • Gość: Kawasaki Re: Do milośników Sonic Youth , Ścianki , Pogodna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 23:50
      Witam, witam - fajne forum. Barłóżcie w ciszy ducha!
    • las_manequinas Re: Do milośników Sonic Youth , Ścianki , Pogodna 09.06.04, 23:55
      oczywiście polecam smile
    • Gość: . =============PRZEPROWADZKA============= IP: *.crowley.pl 12.09.04, 04:19
      forum zmieniło swoją lokalizacjęsmile obecnie dostępne jest pod adresami:
      artforum.glt.pl
      artforum.prv.pl
      artforum.webd.pl
    • Gość: JULKA Re: Do milośników Sonic Youth , Ścianki , Pogodna IP: *.crowley.pl 16.09.04, 18:22
      Pogodno wystąpi dzisiaj w warszawskim Jazzgocie. Start: 21:00, bilety: 15/20zł.
      Zapraszamy!
      • Gość: Kurak Re: Do milośników Sonic Youth , Ścianki , Pogodna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 23:42
        Wystąpi, wystąpi. Wystąpi i już!
    • pan_lotnik Re: Do milośników Sonic Youth , Ścianki , Pogodna 08.10.04, 00:32
      Jestem na TAK. Powodzenia!
      • frota4 Re: Do milośników Sonic Youth , Ścianki , Pogodna 11.10.04, 08:26
        pan_lotnik napisał:

> Jestem na TAK. Powodzenia!
        No to ja tez jestem na tak. Brawo panowie i panie!!!wink
    • spokojni1 Re: Do milośników Sonic Youth , Ścianki , Pogodna 15.11.04, 14:17
      Brzmi cholernie ciekawie ale jak próbuję tam wejść to przekierowuje mnie na:
      www.artforum.webd.pl/ a tej strony przeglądarka nie może odnaleźć. Czy
      to jakaś chwilowa awaria, czy szukać pod innym adresem?
      • spokojni1 Re: Do milośników Sonic Youth , Ścianki , Pogodna 15.11.04, 14:21
        artforum.webd.pl działa!smile wygląda apetycznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka