Gość: tegosław IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 01.06.04, 11:32 W calym mieście nie mozna jej dostać, co prawda mieszkam na wsi ale chuj z tym. Wkurwiłem sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tegoslaw Re: ...a Wyborcza!!! IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 01.06.04, 11:38 Gówno mnie to obchodzi, że to forum muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja_zalogowana Re: ...a Wyborcza!!! 01.06.04, 11:42 Gość portalu: tegoslaw napisał(a): > Gówno mnie to obchodzi, że to forum muzyka. tegoslawie, lacze sie z Toba w zalu... moj facet zjezdzil na rowerze pol Zoliborza i tez nie dostal... na stacji beznynowej jakis kark przed nim kupil ostatnie 5 sztuk... coorvah... Odpowiedz Link Zgłoś
sharleena Re: ...a Wyborcza!!! 01.06.04, 12:03 i tak imie róży trafiło pod strzechy. dresy teraz będą miały fajne ksywki, jak średniowieczni mnisi. koniec świata Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja_zalogowana Re: ...a Wyborcza!!! 01.06.04, 12:13 sharleena napisała: > i tak imie róży trafiło pod strzechy. > dresy teraz będą miały fajne ksywki, jak średniowieczni mnisi. > koniec świata do tego "wybiorcza" dzis ukazala sie w mniejszym nakladzie... Odpowiedz Link Zgłoś
varg Re: ...a Wyborcza!!! 01.06.04, 14:14 najpierw musieliby przeczytać. chociaż byłby niezły ubaw, gdybyśmy w kronice kryminalnej za jakiś czas przeczytali np. "Paweł O., pseudonim Adso". byliby jeszcze Malachiasz i Salvatore, a szef bandy nazywałby się "czcigodny Jorge". No i nie zapominajmy o Bernardzie Gui a tak poważnie, to pewnie niedługo na straganach "bukinistów" będzie można okazyjnie kupić "Imię róży"... rodacy zwietrzyli szansę łatwego zarobku, więc mało kto ze stałych czytelników "wyborczej" dostał ją dziś w kiosku (ja też nie mam). Odpowiedz Link Zgłoś
moore_ash Re: ...a Wyborcza!!! 01.06.04, 12:18 a co tam bylo takiego dolaczone? pozdr. tb Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja_zalogowana Re: ...a Wyborcza!!! 01.06.04, 12:19 moore_ash napisał: > a co tam bylo takiego dolaczone? > pierwszy tom kolekcji... "imie rozy"... i tak co tydzien we wtorek - jakas fajna ksiazka... Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj1 Re: ...a Wyborcza!!! 01.06.04, 12:21 Też nie dostałam - nie ma chyba w całym mieście. Pocieszam się, że za tydzień już nie będzie problemu z kupnem, bo cena wzrośnie do 15 zł Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja_zalogowana Re: ...a Wyborcza!!! 01.06.04, 12:22 monikaj1 napisała: > Też nie dostałam - nie ma chyba w całym mieście. Pocieszam się, że za tydzień > już nie będzie problemu z kupnem, bo cena wzrośnie do 15 zł tez mam nadzieje, ze za tydzien kupie... Odpowiedz Link Zgłoś
nemrrod Re: ...a Wyborcza!!! 01.06.04, 12:24 też nie dostałem i też mam nadzieję że kupię Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja_zalogowana Re: ...a Wyborcza!!! 01.06.04, 12:26 nemrrod napisał: > też nie dostałem i też mam nadzieję że kupię "imie rozy" tez sie pewno kupi... za tydzien na stadionie olimpii - na tym bazarze dla bezdomnych... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: ...a Wyborcza!!! 01.06.04, 12:56 a co bedzie za tydzien??? Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: ...a Wyborcza!!! 01.06.04, 13:03 za tydzien Lolita Nabokova, a mysle, ze jutro i pojutrze tez mozna bedzie probowac kupic Imie rozy, bo naklad mial byc rozlozony tak, zeby przez caly tydzien mozna bylo kupic Odpowiedz Link Zgłoś
bleri Re: ...a Wyborcza!!! 01.06.04, 13:04 'Lolita" Nabokova. Ja dzisiaj swoją codzienną Wyborczą dostałam spod lady - pani w kiosku stwierdziała, że o 5.30 już stała kolejka i wykupili na pniu 100 sztuk. Czyżby naród się taki kulturalny zrobił nagle i do czytania się rzucił ? ) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: ...a Wyborcza!!! 01.06.04, 13:11 ee.. lolli mnie nie interesuje - od kilku lat mam swoja wlasna w domciu na polce)) a moze jakis marquez bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
agrafka1 Re: ...a Wyborcza!!! 01.06.04, 13:28 15 czerwca - E.M Remarque - Na Zachodzie bez zmian 22 czerwca - Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata 29 czerwca - I.B. Singer - Sztukmistrz z Lublina 6 lipca - Gunter Grass - Blaszany bębenek 13 lipca - Karen Blixen - Pożegnanie z Afryką 20 lopca - J.Steinbeck - Tortilla flat 27 lipca - A.Chritie I nie było już nikogo 3 sierpnia - R.Graves - Ja, Klaudiusz 10 sierpnia - A.MacLean - Działa Nawarony 17 sierpnia - M.Proust - W stronę Swanna 24 sierpnia - T.Capote - Śniadanie u Tiffan'ego 31 sierpnia - K.Vonnegut - Kocia KOŁYSKA 7 sierpnia - G.G Marquez - Sto lat samotności 14 września - J.Iwaszkiewicz - Opowiadania 21 września - A.Camus - Dżuma 28 września - M.V.Llosa - Miasto i psy 5 października - G.Orwell - 1984 12 października - Ray Bradbury - Kroniki marsjańskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta od mickiewicza Re: ...a Wyborcza!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 01.06.04, 15:29 no, to rozumiem... to ja sie pisze na camusa, bulhakowa, blixen, steinbecka, prousta, capote'a, vonneguta i marqueza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Randall Re: ...a Wyborcza!!! IP: 195.245.217.* 02.06.04, 14:27 15 czerwca, 20 lipca i 24 sierpnia - poranek spędzony pod kioskiem, jak mi się zdaje... Trzy razy, to jeszcze da się sprzyjąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pagaj Re: ...a Wyborcza!!! IP: 193.0.236.* 02.06.04, 14:56 Gość portalu: Randall napisał(a): > 15 czerwca, 20 lipca i 24 sierpnia - poranek spędzony pod kioskiem, jak mi się > zdaje... Trzy razy, to jeszcze da się sprzyjąć teraz z czasem powinno być lepiej, bo te książki już nie będą za darmo, tylko za 15 pln-ów, a i społeczeństwu pewnie się znudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: ...a Wyborcza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 13:12 Czyżby > naród się taki kulturalny zrobił nagle i do czytania się rzucił ? ) Taaaaa - za darmo rzucą się na wszystko. Sama widziałam dwóch łysych w dresach targających z 10 egzemplarzy.... Już widzę, jak będą to czytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack9 Re: ...a Wyborcza!!! IP: 195.94.216.* 01.06.04, 17:53 Gazetę trzeba kupować od panow sprzedających je na skrzyżowaniach dróg a nie w kioskach - bezproblemowo bez wysiadania z autaka dostaje sie gazetę z ksiązeczką ... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: ...a Wyborcza!!! 02.06.04, 14:13 a ja bezproblemowo w kiosku dostalam - przyszly az 4 egzemplarze a jeden czekal sobie specjalnie na mnie.. Odpowiedz Link Zgłoś