Gość: U2osia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 11:38 Jacy są waszym zdaniem najlepsi autorzy tekstów anlgojęzyczny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczyna_mickiewicza Re: Autorzy tekstów 04.09.04, 11:44 oczywiscie ryan adams. oczywiscie alanis morissette. oczywiscie morissey. Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: Autorzy tekstów 04.09.04, 12:39 dziewczyna_mickiewicza napisała: > oczywiscie ryan adams. > oczywiscie alanis morissette. > oczywiscie morissey. Oczywiscie na jakiej podstawie okreslilas ich "najlepszosc"?Moze wymienilas tylko ulubionych Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Autorzy tekstów 04.09.04, 13:01 oczywiscie, ze dla mnie sa to najlepsi jakkolwiek wielu jazni nie nosze w sobie, w tym przypadku wszystkie mowia jedno i to samo))) przeciez nie bede pisac, jacy sa najlepsi teksciarze dla ciebie, haribo, albo kogos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: Autorzy tekstów 04.09.04, 13:05 dziewczyna_mickiewicza napisała: > przeciez nie bede pisac, jacy sa najlepsi teksciarze dla ciebie, haribo, albo > kogos innego. Wiem,wiem wypunktowalem tylko fakt,ze pytanie jest zle postawione.Nie mozna obiektywnie wybrac najlepszych bo wg jakich kryteriow? Nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Autorzy tekstów IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 04.09.04, 13:08 haribo_goldbaren napisał: >Nara noo, czym się stary Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: Autorzy tekstów 04.09.04, 13:09 Gość portalu: tegosław napisał(a): > haribo_goldbaren napisał: > > >Nara > > noo, czym się stary Nie jestem stary,najwyzej w srednim wieku wiec nie pozwalaj sobie Odpowiedz Link Zgłoś