Gość: thedude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:15 Utwor kapitalny, perfekcyjny w kazdym calu. Cos wspanialego. A jeszcze lepszy na zywo -wiem slyszalem. To jest cudo w wykonaniu Bruce'a i spolki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ihopeyouwilllikeme Re: Iron Maiden - Paschendale 09.09.04, 21:21 Gość portalu: thedude napisał(a): > Utwor kapitalny, perfekcyjny w kazdym calu. Cos wspanialego. A jeszcze lepszy > na zywo -wiem slyszalem. To jest cudo w wykonaniu Bruce'a i spolki. Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Iron Maiden - Paschendale IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 10.09.04, 00:26 Taki se moim zdaniem. To już tytułowy z ostatniej płyty bardziej mi się podoba. Ale gdzie im tam obu do "Nomad" czy "Dream Of Mirrors" (żeby daleko nie sięgać). Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Iron Maiden - Paschendale 10.09.04, 00:45 Moim zdaniem Paschendale to jeden z najlepszych kawałków, jakie kiedykolwiek wyszły spod palców żelaznych dziadków. Jeśli nie najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alia Re: Iron Maiden - Paschendale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 00:54 ja tez miałam przyjemnosć posłuchać na żywo i potwierdzam, wspaniały utwór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rundtstedt Re: Iron Maiden - Paschendale IP: 217.96.15.* 10.09.04, 06:07 Przy okazji polecam wysłychanie utworu wykonywanego wraz z orkiestrą. Tysz swietne Odpowiedz Link Zgłoś